Efteråret i København, hvor Den Kongelige Livgarde marcherer
Hotel Kong Arthur, Dobbelt superior - 228

Efterår i København: Eventyrlig stemning

Det er efterår i København, og stemningen er lidt eventyrlig. De flotte farver indbyder til ægte indendørshygge, og byens kulturinstitutioner har et væld af aktiviteter i kalenderen. NationalmuseetStatens Museum for Kunst og Den Sorte Diamant er nogle af de mest besøgte steder for kulturinteresserede, men i 2023, hvor København er UNESCOs arkitekturhovedstad, er der også mange arrangementer for arkitekturinteresserede. Læs mere om det på Københavns Kommunes hjemmeside.

Er humøret mere til en cykeltur, kan man tage på en tur langs byens mange cykelstier for at opleve de hyggelige transportstier gennem parkerne. Man kan cykle forbi de farverige huse i Nyhavn, rundt om søerne og besøge de mange åbne pladser ved havnen eller kanalerne, hvor man kan varme kroppen igennem med dampende kop kaffe. Vil du gerne leje en eller flere cykler, kan det nemt gøres, når du booker, eller ved at henvende sig til en af værterne i lobbyen under dit ophold.

Københavns populære attraktioner
Med efterårspakken er der sørget for overnatning, morgenmad og en barvoucher på 100 kr. Vil du ud at opleve byens attraktioner og stemningsfulde gader? Så er der masser af gode oplevelser at vælge imellem.

Læs om vores bedste idéer til opleverser i København.

Vi anbefaler at købe et Copenhagen Card, der giver gratis adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og fri offentlig transport. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her.

Restauranter i nærheden af hotellerne
Efter en lang dag med oplevelser, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til enhver smag. Den italienske restaurant La Rocca, tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen, så hjælper vores søde personale med at bestille bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter. Efterårsopholdet er ikke-refundérbart og skal betales ved bestilling.

Inklusiv i opholdet:

  • Bo midt i København på et valgfrit værelse.
  • Et glas vin eller en fadøl på husets regning til Cozy Hour mellem kl. 17-18.
  • En voucher på 100 kr. til lobbybaren.
  • Ny nordisk morgenmadsbuffet lavet på økologiske og lokale ingredienser.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.