Parmassage hos Ni'mat

Spaophold: Livsnyder luksus

Et ægte luksus spaophold er designet til at få dig til at sænke hastigheden og trække vejret dybt, mens du lader dig forkæle. På et livsnyder luksus-spaophold på Hotel Kong Arthur får du adgang til det varme vandtempel, 80 minutters helkropsmassage, et komfortabelt spaværelse og vores ny nordiske morgenmad. Alt, du skal gøre, er at læne dig tilbage og glemme hverdagen. Om aftenen er der mulighed for at gå på opdagelse i byens mange kulinariske oplevelser.

Et luksus spaopholdet inkluderer overnatning i et spaværelse hvor vi har trukket stemningen fra Ni’mat helt ind på værelset. Du kan trække vejret dybt og finde din indre ro med dæmpede farver på væggene, beroligende baggrundsmusik og skønne dufte fra røgelsespinde. Elevatoren går direkte til indgangen af Ni’mat Spa, så du slipper for at gå igennem hotellobbyen i tøfler og badekåbe.

Spaopholdet indeholder både tid i spaen og en dejlig massage af det erfarne spapersonale. Efter besøget i Ni’mat Spa kan spabehandlingen fortsætte på værelset, hvor der er produkter til en in-room spaoplevelse.

Opholdet begynder med spabehandlinger på ankomstdagen. Hvis du har booket et flernætters spaophold, bliver du automatisk booket til massage og tid i vandtemplet på ankomstdagen. På den anden dag vil du have endnu en session i vandtemplet, som du kan booke under dit første besøg i spaen. Morgenmad vil også være inkluderet ved flere overnatninger. Hvis du ønsker at booke et ritual eller en anden spabehandling, kan du også gøre det i spaen.

Dit spaophold vil se sådan ud:

Tjek ind (fra kl. 15.00)

Find jer til rette på jeres spaværelse. Når I er klar til at besøge spaen, kan I tage jeres eget badetøj på. I finder badekåber og -tøfler på værelset, som I også skal tage på.

Spabehandlinger i Ni’mat Spa (kl. 16.00-18.30)

Besøg Vandtemplet i Ni’mat Spa: Læn jer tilbage, mens I nyder en hel time i det populære Vandtempel. Vandtemplet inkluderer et boblende Jacuzzi, en varm sauna og afslappende dampbad.

80 minutters dybdegående helkropsmassage: Kom under kærlig behandling hos de erfarne massøer. Hele 80 minutters massage venter jer, hvor hele kroppen bliver behandlet ud fra dine behov.

Ny nordisk morgenmadsbuffet (mellem kl. 6.30-10.00)

Efter en dejlig nats søvn kan I vågne op til en god start på dagen i den ny nordiske morgenmadsrestaurant. Her kan du få god energi fra lokale og økologiske råvarer og nyde en stille stund, inden dagen går i gang.

Tjek ud (senest kl. 11.00)

Tak for denne gang. Værelsesnøglen skal afleveres, og I kan gå ud i byen med fornyet energi og en krop i balance.

Book i god tid: Livsnyderophold med spa skal bookes minimum 7 dage før planlagt ankomst for at sikre en plads til spabehandlinger i Ni’mat Spa. Tiderne i spaen er præ-booket, og rækkefølgen af behandlingerne kan variere. Ønsker du at ændre din i spaen, kan det i nogle tilfælde være muligt. Kontakt Ni’mat Spa direkte efter din booking på tlf. 33 15 89 55.

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold? Se, om du kan få svar på dit spørgsmål i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål.

OBS: Tilbuddet er baseret på prisen pr. person, når to personer overnatter i et spaværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Livsnyderophold med spa indeholder:

  • Overnatning i et superior dobbeltværelse eller spaværelse.
  • Én times adgang til vandtemplet i Ni’mat Spa med jacuzzi, sauna, dampbad og koldtvandsbad.
  • 80 minutters dybdegående og klassisk massage af hele kroppen med Panpuri aromaolie sammensat ud fra dine behov.
  • Ny nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter og inklusiv kaffe og juice.
  • Annullér uden gebyr senest kl. 15.00 på dagen før ankomst.

Tilgængeligt i spaværelser:

  • Luksuriøse Panpuri spa-produkter.
  • Badekåbe og tøfler.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.