Kærestepar nyder champagne og hinanden i Ni'Mat Spa
Hotel Kong Arthur, Spa Executive 381

Urban Love

Fejr kærligheden: Overrask manden eller kvinden i dit liv med en overraskelse bare for jer to på Hotel Kong Arthur. Brug den uforstyrrede tid til at lade op og genopdage hinanden i skønne København væk fra alt og alle. Vores Urban Love-hotelpakke er specielt designet til par og er en sand forkælelsespakke med massage, wellness og en fantastisk velsmagende restaurantoplevelse.

I overnatter i et spa executive-værelse på vores spaetage. Når I ankommer, er der allerede gjort klar til romantisk stemning med en flaske Prosecco på værelset. Nyd den i tosomhed, og besøg derefter Ni’mat Spa for at blive forkælet i vandtemplet og med en afslappende tempelmassage, der kommer hele kroppen rundt først med plejende fodbad og dernæst helkropsmassage. Slut den romantiske aften af med at spise på vores restaurant La Rocca, der byder på velkomstdrink og to-retters menu, der sender tankerne til Italiens varme og velsmag allerede ved første bid.

Urban Love er ren forkælelse, hvor der er masser af tid til at finde nærvær og ro.

Opholdet begynder på ankomstdagen. Hvis du har booket et flernætters spaophold, bliver du automatisk booket til massage, tid i vandtemplet og middag på La Rocca på ankomstdagen. På den anden dag vil du have endnu en session i vandtemplet, som du kan booke under dit første besøg i spaen. Morgenmad vil også være inkluderet ved flere overnatninger. Hvis du ønsker at booke en spabehandling, en ny flaske Processo eller endnu en middag på en af vores restauranter, kan du gøre det separat.

Dit ophold vil se sådan ud:

Tjek ind (fra kl. 15.00)

Find jer til rette på jeres spaværelse. Nyd et glas kold Prosecco, eller lad den vente til efter jeres spaoplevelse. Når I er klar til at besøge spaen, kan I tage jeres eget badetøj på. I finder badekåber og -tøfler på værelset, som I også skal tage på.

Spabehandlinger i Ni’mat Spa (kl. 16.00-18.30)

Besøg Vandtemplet: Læn jer tilbage, mens I nyder en hel time i det populære Vandtempel. Vandtemplet inkluderer et boblende Jacuzzi, en varm sauna og afslappende dampbad.

80 minutters dybdegående tempelmassage: Kom under kærlig behandling hos de erfarne massøer. Hele 80 minutters massage venter jer, hvor hele kroppen bliver behandlet ud fra dine behov. De første 30 minutter af massagen er tilegnet fødderne, hvorefter resten af kroppen kommer under kærlig behandling i de resterende 50 minutter.

2-retters middag på La Rocca (kl. 19.30-21.30)

Se hinanden i øjnene, mens I nyder en førsteklasses middag med italienske toner på La Rocca. Indgangen til restauranten kan du finde i vores gårdhave på den anden side af morgenmadsrestauranten. I vil få serveret en to-retters middag; hovedret og dessert.

Ny nordisk morgenmadsbuffet (mellem kl. 6.30-10.00)

Efter en dejlig nats søvn kan I vågne op til en god start på dagen i den ny nordiske morgenmadsrestaurant. Her kan du få god energi fra lokale og økologiske råvarer og nyde en stille stund, inden dagen går i gang.

Tjek ud (senest kl. 11.00)

Tak for denne gang. Værelsesnøglen skal afleveres, og I kan gå ud i byen med fornyet energi og en krop i balance.

HOTEL KONG ARTHUR
Pris for to personer fra 3975 kr. pr. nat.
Overnatning i et spa executive-værelse.

Book i god tid: Urban Love-opholdet skal bookes minimum 7 dage før planlagt ankomst for at sikre en plads til massage i Ni’mat Spa. Tiderne i spaen er præ-booket, og rækkefølgen af behandlingerne kan variere. Ønsker du at ændre din i spaen, kan det i nogle tilfælde være muligt.. Kontakt Ni’mat Spa direkte efter din booking på tlf. 33 15 89 55.

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold? Se, om du kan få svar på dit spørgsmål i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål.

OBS: Tilbuddet er baseret på to personer, der overnatter i et spaværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Overnatning for to personer i et spa executive-værelse.
  • Én flaske Prosecco på værelset.
  • Én times adgang til vandtemplet i Ni’mat Spa med jacuzzi, sauna, dampbad og koldtvandsbad.
  • 80 minutters tempelmassage med 30 minutters fodpleje og 50 minutters kropsmassage.
  • To-retters middag på vores italienske restaurant La Rocca. Drikkevarer er ikke inkluderet.
  • Ny nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske ingredienser.
  • Fri annullering indtil 24 timer før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.