City break i København. To dage med oplevelser.
Vært på Hotel Kong Arthur viser vej

Citybreak

Trænger du til et citybreak? København byder på mange muligheder gennem hele året. Med et citybreak-ophold har du minimum to overnatninger midt i København, så der er god tid til at opleve byen. Med vores ny nordiske morgenmad inkluderet i opholdet, er du sikker på at have en god bund, inden turen går ud i byen. Så er der energi til lidt mere.

I tvivl om, hvad du skal lave i København? Vælg mellem byens museer, natteliv, cafeer, livet omkring havnen eller… der er meget at vælge imellem. Med et Copenhagen Card har du fri adgang til de fleste af byens attraktioner. Køb et Copenhagen Card på deres hjemmeside, installér appen, og find de bedste seværdigheder. Vi anbefaler også altid at smage på den københavnske gastronomi, der byder på alt fra fine dining til streetfood på Reffen.

Restauranter i nærheden af hotellerne:
Efter en lang dag med oplevelser, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca (med legeområde), tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen, så hjælper vores søde personale med at bestille bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

NB: Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusiv moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Minimum to overnatninger i et valgfrit værelse.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • Ny nordisk morgenbuffet lavet af lokale og økologiske ingredienser.
  • Du kan annullere uden gebyr senest kl. 15.00 på dagen før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.