Møder

Faciliteter

Møderum 605

Mange forskellige møderum

Vores mødelokaler ligger i gårdhaven mellem Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur. Der er mange forskellige møderum fordelt på tre etager, hvor der er plads til de fleste typer af møder. Vi specialiserer os dog i de mindre møder mellem 2 og 60 mødedeltagere.

Gåafstand til Nørreport Station

En lille gåtur på syv minutter er alt, der ligger imellem dit møde på Hotel Kong Arthur og Nørreport Station. Her finder du både metro, bus, S-tog og regionaltog. Du kan også finde bycykler og -løbehjul, som kan lejes via din mobil.

Privat parkeringsgård

Foretrækker du bilen, kan du ved vores mødehus finde vores store parkeringsgård, der har indkørsel fra Nansensgade 49. Parkeringsgården er forbeholdt hotellets gæster og besøgende og koster 350 kr. for resten af dagen + 24 timer. Husk at registrere din nummerplade i lobbyen, hvor du også kan betale.

Har du et kortere møde, kan du betale på timebasis i automaten på p-pladsen.

Kører du i el-bil, kan du lade din bil op ved en ladestanderne, som du finder på parkeringspladsen.

Hybridmøder

Hold møde, mens nogle af deltagerne befinder sig i mødehuset, og andre deltagere er koblet på online. Vi har alt det tekniske udstyr til formålet, som oven i købet er nemt at tilslutte.

Møder med det hele

Alle møder indeholder fuld forplejning. Det betyder, at det, vi serverer i løbet af mødedagen og alle drikkevarer, er inkluderet i prisen. Du vil altså ikke modtage nogle ekstraregninger efter mødet.

Lækker økologi

Vores køkken laver det meste fra bunden og sørger for, at 70% er økologisk. Vores kager og chokolader er fra Mark Hermann, der tidligere har arbejdet som dessertkok på Geranium og Søllerød Kro.

Vælg mellem tre restauranter

Du bestemmer selv, hvor I skal spise frokost. Vi har nemlig tre restauranter, du frit kan vælge imellem: italienske La Rocca, spanske Pintxos og japanske Sticks’n’Sushi.

Working lunch

Har I et tæt program og kun tid til en hurtig frokost, mens I arbejder videre? Så kan vi arrangere sticks, sushi og salat til servering i mødelokalet fra Sticks’n’Sushi. I kan også få leveret en lækker sandwich fra køkkenet.

Grøn gårdhave

Nyd en pause i vores skønne gårdhave, der ligger lige ved møderummene. Eller brug gårdhaven som en aktiv del af mødedagen.

Cozy Hour hver eftermiddag

Mellem kl. 17 og 18 inviterer vi alle vores gæster på en forfriskning i lobbyen. Vi kalder det Cozy Hour – og mødedeltagere er selvfølgelig også velkomne. Giv gerne besked til jeres mødeværtinde, hvis I ønsker at deltage.

Fleksible mødelokaler

Forskellige mødeformer kræver forskellige bordopstillinger

Vi gør, hvad vi kan for at tilpasse mødelokalerne til jeres mødeform og tilbyder derfor flere forskellige opstillinger af borde i mødelokalerne. Tabellen her viser, hvor mange personer der kan være i hvert lokale alt efter, hvilken bordopstilling I ønsker.

Kontakt en mødebooker

Vil du holde møde på Hotel Kong Arthur? Eller vil du høre mere, om hvad vi kan tilbyde? Så kontakt vores mødebookere.

Kontakt os og hør mere
conference@arthurhotels.dk
33 45 77 11

Adresse
Hotel Kong Arthur
Nørre Søgade 11
1370 København K

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.