Arthur Hotels

Om os – mere end bare et hotel

To gæster får serverer kaffe af en vært efter at have købt et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Velkommen hjem

Et hotelophold skal efter vores mening indebære lidt mere end bare en god seng at sove i.
På Hotel Kong Arthur vil vi gerne tilbyde dig dit andet hjem. Det betyder, at du bliver budt velkommen af smilende værter og værtinder og træder ind i en indbydende lobby med bløde lænestole og en tændt pejs, der skaber lidt ekstra hygge.

Arthur Hotels

Arthur Hotels er paraplyen over Hotel Kong Arthur, Ibsens Hotel, tre populære restauranter, en labyrint af gårdhaver, en spa og mødefaciliteter, alt sammen lige ved Nørreport midt i København. Både Hotel Kong Arthur og Ibsens hotel er mindre, bæredygtige hoteller med en uformel atmosfære og fokus på det lokale.

Kvinder på direktionsgangen

Arthur Hotels har siden sin etablering i 2013 haft kvinder i direktion. Naturligvis er der mange flere mennesker af alle køn involveret i det daglige arbejde, men det er ejer og direktør Kirsten Brøchner og kommerciel direktør Pia Schmølker, der står i spidsen for den daglige drift af hotellerne.

Omsorg, mod og ordentlighed

Med fokus på vores kerneværdier som omsorg, mod og ordentlighed over for såvel gæster som medarbejdere og samarbejdspartnere, er det vigtigt for alle involverede i Arthur Hotels, at der skal være rart at være, og at gæsterne føler sig hjemme og velkomne. Det er nemlig væsentligt for os at kende og kunne genkende vores gæster og vide, at de har det godt.

Du kan læse mere om vores kerneværdier her.

Bæredygtigt ansvar

Arthur Hotels har altid haft en bæredygtig tilgang til hoteldrift – selv dengang, hvor mange andre virksomheder endnu ikke red på den bæredygtige bølge. Den bæredygtige linje gør vi vores bedste for at udbrede til alle hotellets berøringsflader. I morgenmaden vælger vi blandt andet lokale varer, og vi stræber efter økologi, fairtrade og klimaansvar i alt, vi serverer. Af samme grund har vi gjort det nemt leje en cykel eller oplade sin elbil, så vores gæster kan træffe bæredygtige valg.

Du kan læse mere om vores bæredygtige tiltag her.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.