Hotellet

Find vej

Udsigt over Peblingesøen
P-skilt ved Arthur Hotels

Hotel Kong Arthur ligger i indre by i København i et skønt og roligt beboelseskvarter

Med hovedindgangen lige ud mod søerne og adgang til bylivet, Nørreport og Strøget få minutter væk, mærker man for alvor den ægte stemning af København. Lige bag hotellet ligger det berømte Nansensgadekvarter, som er et trendy hjemsted for den urbane københavner. Det er også her, du finder den hyggelige café, det lokale bageri og det specielle design. Nede ad Nansensgade finder du indkørslen til vores parkeringsplads, der er forbeholdt hotellets gæster, så du kan nemt finde en plads og parkere nærmest lige udenfor hoveddøren.

Find vej til hotellet

Offentlig transport

Du finder Hotel Kong Arthur ca. syv minutters gang fra Nørreport St., hvorfra der går både metro, bus, S-tog, nationale og internationale tog. Herfra tager det kun 15 minutter med metroen til lufthavnen og et par minutter med S-toget til Københavns Hovedbanegård. Se specifikke afgangstider på www.rejseplanen.dk.

Skal du let rundt i byen, kan du leje en el-bybil fra Green Mobility eller SHARE NOW, der holder klar i lufthavnen og flere andre steder i hele byen.

Parkering

Hvis du planlægger at tage bilen ind til hotellet, behøver du ikke bekymre dig om at finde en parkeringsplads. Vi har nemlig egen parkeringsgård og næsten altid en ledig plads. Du kommer til parkeringsgården via indkørslen i Nansensgade 49. Vær opmærksom på, at Nansensgade er ensrettet.

Fra parkeringsgården kan du gå gennem gårdhaven til lobbyen, hvor du kan registrere din nummerplade og købe en parkeringstilladelse. Parkering koster 350 kr. og gælder for resten af dagen + 24 timer. Parkerer du for eksempel kl. 14 onsdag eftermiddag, betyder det, at din parkeringsbillet varer til torsdag aften kl. 23.59. Du kan også vælge at betale pr. time i betalingsautomaten på parkeringspladsen. Du kan ikke reservere en parkeringsplads.

Kører du i el-bil, kan du lade din bil op ved en af vores fem ladestandere, som du finder på parkeringspladsen.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.