Velkommen til Ibsens Hotel – oplev byens bedste nabolag

Det siger vores gæster

På Ibsens Hotel får du lidt mere end bare en overnatning i midten af København. Vi tager os godt af vores gæster, så de føler sig hjemme og velkommen. Derfor er vi også stolte af de anmeldelser, vi modtager. Du kan læse en af dem her og finde flere på Tripadvisors hjemmeside.

“Dejligt værelse og et sødt og imødekommende personale, super lækkert morgenbord. Alt i alt et perfekt sted til nogle dage i København med mindre end 10 minutters gang til city. Kan virkelig anbefales”

Flemming

Danmark – Juli 2023

Følelsen af hjemme og velkommen

Ny Nordisk Morgenmad

Start dagen med en lækker morgenmadsbuffet, der er lavet af de bedste lokale råvarer

Mandag–fredag: 6.30–10.00
Weekend og helligdage: 7.00–11.00

Hotel Kong Arthur, lækker buffet af Ny Nordisk Morgenmad

Bo midt i Nansensgadekvarteret. Et nabolag der ligner en storby og smager af landsby.

Ibsens Hotel ligger i byens bedste nabolag, hvis vi selv skal sige det. Her er du tæt på Københavns torvehaller, tæt på de gamle søer og tæt på Nørreport, Danmarks mest travle station. Bag Ibsens historiske mure er der lokalt håndværk i krogene, kunst på de fleste vægge og hjemlighed overalt. Du kan både få et værelse til forretningsopholdet og familien på farten, og hvis du har et særligt ønske, skal du bare give lyd. Det kan være, du har lyst til et rum med en gammel pejs af porcelæn, eller ét hvor der er åbent til bjælker i loftet. Velkommen til et urbant hotel, der er tæt på det hele, og hvor de søde værter i receptionen yder en service, man kun tør drømme om.

Prisgaranti

Når du booker en overnatning på Ibsens Hotel direkte på vores hjemmeside, er du garanteret den bedste pris. Finder du alligevel en billigere pris online, så prismatcher vi og giver en opgradering til et større værelse. Kontakt os, inden du køber. Læs mere her.

1. Du finder en billigere pris
Din sammenligning skal være mellem to identiske ophold, hvilket betyder, at alle parametre (værelsestype, ankomstdato, opholdslængde, antal personer, annulleringsbetingelser og eventuelle restriktioner) er de samme. Prisen skal være den endelige pris, altså inklusive moms, skatter og gebyrer, der ofte lægges oven i prisen før betaling. Prissammenligningen skal ske i bestillingsøjeblikket.
2. Du dokumenterer det
Send skærmprint fra vores hjemmeside såvel som den pågældende hjemmeside med følgende informationer: internetadresse, navn på hjemmeside, dato for søgning, hvad der er inkluderet i prisen, ankomst, afrejse, værelsestype, antal personer og eventuelle restriktioner, så som manglende mulighed for ændring og/ eller annullering mv. Send dokumentationen til book@arthurhotels.dk
3. Vi tjekker
Når vi har modtaget din henvendelse, gennemgår vi detaljerne. Du får besked fra os hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål, sidder vores bookingspecialister klar mandag – torsdag fra 8 – 17 og fredag fra 8 – 16.
4. Vi matcher prisen
Vi sørger for at reservere dit ophold på Hotel Kong Arthur til den samme pris, og som tak for hjælpen giver vi en opgradering til næste værelseskategori.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner fra direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Vigtig information!

Brud på persondatasikkerhed i 2023. Læs mere her