Fire unge mennesker drikker et glas vin i Hotel Kong Arthurs gårdhave.
Dobbelt standard værelse på Hotel Kong Arthur.
Vores værdier er omsorg, mod og ordentlighed.
Svanebåd på søerne i København tæt på Hotel Kong Arthur.
To fyre spiser morgenmad på Hotel Kong Arthur.

Sommerophold i København: Sommerlig charme

Lad din sommerferie inkludere et sommerophold midt i København. Start med en varm velkomst hos vores værter, der sørger for, at du straks føler dig hjemme. Vores værelser er indrettet, så du er sikret en behagelig og afslappende oplevelse, og vores morgenmad er både bæredygtig og velsmagende, så du kan gå ud i byen med en god fornemmelse i kroppen: klar til, hvad dagen bringer.

Vælg selv, om dagen byder på afslapning på værelset, eller om tasken blot skal smides i hjørnet, så du kan tage på opdagelse i de mange skatte, som København har at byde på. Hotel Kong Arthur ligger en kort gåtur fra Nørreport Station, så du kan hurtigt komme frem til byens ikoniske seværdigheder, som for eksempel det ikoniske Nyhavn og det majestætiske Amalienborg Slot. Du kan også leje en cykel hos os og tage en cykeltur langs de maleriske kanaler eller udforske byens spændende butikker, caféer og restauranter.

København har mange aktiviteter at vælge imellem i sommeren, men vi har også på hotellet gjort plads til en række sommeraktiviteter. Hver dag fra kl. 17 til 18 byder vi på et glas vin eller en øl i lobbyen. Og i juli og august kan du melde dig på blandt andet morgenyoga eller guidede ture i lokalområdet med Gadens Stemmer. Du kan også mærke sommerstemningen til vores ugentlige musikarrangementer i gårdhaven. Spørg værterne i lobbyen for mere information.

Er du til mere afslappende aktiviteter i sommervarmen, kan du besøge vores spa, der udover et dejligt spaområde med jacuzzi også tilbyder spabehandlinger og massage. Det dygtige spapersonale i Ni’mat står klar til at give dig en uforglemmelig wellnessoplevelse. Du kan læse mere om spafaciliteterne her.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et uforglemmeligt sommerophold hos Hotel Kong Arthur.

Københavns populære attraktioner
Vores sommerpakke sørger for overnatning og morgenmad i København. Vil I ud at opleve byens attraktioner og stemningsfulde gader? Så er der masser af gode oplevelser at vælge imellem.

Læs om vores bedste idéer til opleverser i København.

Vi anbefaler at købe et Copenhagen Card, der giver gratis adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og gratis offentlig transport. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her.

Restauranter i nærheden af hotellerne:
Efter en lang dag med oplevelser, er det rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hotel, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca, tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i lobbyen, så hjælper vores søde personale med at bestille bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Priserne varierer fra dag til dag og sæson til sæson. Find den aktuelle pris, når du booker.

Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Bo midt i København på et valgfrit værelse.
  • Vi anbefaler at tilkøbe vores ny nordiske morgenmad lavet på økologiske og lokale ingredienser.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.