Betingelser og vejledninger

Annulleringsbetingelser

Annulleringsbetingelser for ophold, som er bestilt og/ eller betalt via vores hjemmeside, er tydeligt markeret ved opholdets beskrivelse i bookingvinduet samt i bookingoversigten på bookingbekræftelsen, der sendes via mail efter bestilling.

Særlige annulleringsbetingelser for grupper: Ved køb af flere end fem værelser på vores hjemmeside kan andre vilkår samt tillægsgebyrer være gældende. Vi kontakter dig altid, hvis det er gældende for din booking.

Klagevejledning

Vi gør vores bedste for, at vores gæster altid har den bedst mulige oplevelse, mens de bor hos os. Hvis du mod forventning er utilfreds med dit ophold, så tag kontakt til personalet på hotellet. Vi er altid interesseret i at finde en løsning på eventuelle klager sammen med dig.

Hvis du og personalet på gulvet ikke kan finde en tilfredsstillende løsning sammen i første omgang, har du mulighed for at kontakte ankenævnet for hotel, restaurant og turisme under Konkurrence og Forbrugerstyrelsen.

Vi håber som altid, at du vil være tilfreds med dit ophold hos Arthur Hotels, men hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Smileyordning

Find Hotel Kong Arthurs smileyer her.