Møder

Skilt ind til konferencen på Hotel Kong Arthur.

Møder og kurser

På Hotel Kong Arthur har vi et treetagers mødehus med gode faciliteter og plads til det meste – fra det intime møde til den større forsamling. Du finder vores mødehus midt i København i en lukket gårdhave med nem adgang til og fra offentlig transport eller med bil til en af vores 50 parkeringspladser.

For at gøre det så nemt som muligt er alle vores mødepakker inklusiv både lokaleleje, forplejning, morgenmad og frokost, så du bliver ikke mødt af ekstraregninger på vej ud ad døren. Møderummene er placeret i en gammel bygning med mange trapper, så forholdene er desværre ikke gode til kørestolsbrugere.

Møder med det hele

Der er ingen overraskelser på regningen, når du holder møde på Hotel Kong Arthur. Her bestiller du en samlet mødepakke, hvor lokaleleje, forplejning og teknisk udstyr er inkluderet. Prisen afhænger af mødets længde og antallet af mødedeltagere.

Parkering lige ved døren

Vi har egen parkeringsgård lige ved siden af vores mødehus. Registrér din nummerplade og betal i receptionen. Det koster 275 kr. for resten af dagen + 24 timer. Har du et kortere møde, kan du betale direkte i automaten på parkeringspladsen.

Grøn gårdhave

Det er vigtigt med pauser i løbet af en mødedag, og frisk luft til hjernen kan være lige det, der mangler for at få den næste gode idé. Vores grønne gårdhave er et skønt område til at få strakt benene og samlet tankerne med en velfortjent mental og fysisk pause.

Service der gør en forskel

Vores værtinde og teknikere hjælper med alt fra AV-udstyr og fotokopier til mad og drikke. De sørger i det hele taget for, at alt fungerer, som det skal.

Vil du holde dit næste møde på Hotel Kong Arthur? Så kontakt vores mødebookere for at høre nærmere.

Kontakt os og hør mere
conference@arthurhotels.dk
3345 7711

Mødehus
Hotel Kong Arthur
Nørre Søgade 11
1370 København K

Det siger tidligere mødedeltagere

På Hotel Kong Arthur får du lidt mere end bare et mødelokale i midten af København. Vi tager os godt af vores mødedeltagere, så de føler sig hjemme. Læs om en af beretningerne fra en mødedeltager her.

“Vores kursus gik over al forventning. Alle deltagere var glade og kom kun med positive tilbagemeldinger – god underviser, god ramme og forplejning i top!”

Per Bech

Dansk Psykotraumatologisk Selskab

Nyhedsbrev

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.