Spa & Fitness

Ni’mat Spa

Venindehygge i Ni'mat Spa hos Hotel Kong Arthur

Ni’mat Spa tilbyder et åndehul midt i byen

Trænger du til ren afslapning, tilbyder Ni’mat Spa alt, hvad man kan ønske sig af skønne behandlinger, massage, ansigtsbehandling og et orientalsk vandtempel. Vandtemplet er kernen i den orientalsk-inspirerede spa og indebærer foruden det karakteristiske boblebad også dampbad, koldtvandsspand og sauna. Her er højt til loftet, loft på besøgstallet og plads til, at du kan slappe af med dem, du holder af. Bor du på et af vores spaværelser, får du omkring en times gratis adgang til vandtemplet pr. nat. Bor du i et af vores andre værelser, er du selvfølgelig også velkommen i spaen, men du skal booke og betale separat. Læs mere om vores spaværelser og behandlingerne hos Ni’mat Spa herunder.

Oplev Ni’mat Spa

Lad op, og bliv varm helt ind i knoglerne i Ni’mat Spa. Her kan du læne dig tilbage og nyde tilværelsen – måske med en kop dampende te til dit fodritual eller en kold drik i spaen.
De 5 ritualer i Ni’mat Spa

Vælg minimum to ritualer, og få det bedste ud af dit spabesøg. Se pris og varighed herunder.

Vandtempel

Vandtemplet er den smukke orientalske perle i Ni’mat Spa. Når du besøger vandtemplet, vil du kunne benytte aromadampbadet, den lille sauna og det varme, boblende jacuzzi. De tre stemningsfulde enheder er i de smukkeste omgivelser, hvor der også er skønne områder med liggestole, så du rigtigt kan slappe af.

Varighed: 60 minutter.
Pris: 350 kr. pr. person.

Hårkur

Hårkursritualet giver dig både en synlig virkning i dit hår og en behagelig og afslappende effekt i kroppen. Hårprodukterne reparerer og fugter håret med nærende proteiner og olier, der har til formål at genopbygge håret. Spaværtinden påfører hårkuren i dit hår, hvorefter du bliver vist til rette i blomstersaunaen, som giver kroppen varme, velvære og indre ro.

Varighed: 30 minutter.
Pris: 250 kr. pr. person.

Varm kropsindpakning

Varm kropsindpakning er den ultimativt mest afslappende og afstressende behandling. Din krop bliver begravet i en varm vandmadras og tung dyne. Madrassen giver blid massage, mens du drømmer dig hen til fjerne himmelstrøg med blid musik i ørerne. Indpakningen, som består af vitaminer, styrker din krop og efterlader huden sund, blød og glødfuld. For mange er den varme kropsindpakning en behandling, man kan blive afhængig af. Velkommen i drømmeland!

Varighed: 30 minutter.
Pris: 250 kr. pr. person.

Ansigtskur

En veludført ansigtskur er god for sjælen. Ansigtskurritualet består af en afrensning, en peelingmaske, en vitaminmaske og til sidst en fugtgivende ansigtscreme. Du får lov at slappe af i dejlige omgivelser, mens dit ansigt får tilført næring, glød og velvære.

Varighed: 30 minutter.
Pris: 350 kr. pr. person.

Fodkur

En god fodkur får hele kroppen til at føles afspændt og afslappet. Behandlingen starter med et varmende og blødgørende fodbad med citrongræsolie, hvorefter værtinden påfører fodpeeling, en mineralrig lermaske og en fugtgivende fodcreme til dine fødder. Du kan blot slappe af og nyde resultatet. Fodkursritualet kan få dine fødder til at ”gå på vandet”.

Varighed: 30 minutter.
Pris: 350 kr. pr. person.

Når du skal i spa

Husk dit badetøj, når du besøger Ni’mat Spa – og et par andre småting

Ni´mat Spa i weekenden

Spaen er meget populær – især i weekender. For at give dig og de andre gæster i spaen den bedst mulige spaoplevelse, prøver værtinderne at undgå, at der er for mange mennesker på én gang. Ønsker du at besøge vandtemplet, kan du med fordel reservere en tid, så snart du har booket overnatning.

Rolig atmosfære med børn i spaen

For at opretholde en rolig atmosfære, beder vi venligst om, at gæster er mindst 16 år gamle for at komme ind i Vandtemplet. Vi forstår ønsket om at dele spaoplevelsen med familien, så børn, ledsaget af en voksen, er meget velkomne til vores booke spa-behandlinger.

Reservation

Spaen er populær, så planlæg gerne dit besøg i god tid. Du kan booke tid i vandtemplet eller til et af de andre ritualer direkte på Ni’mat Spaens hjemmeside. Du skal verificere dit telefonnummer gennem en SMS-kode, før du kan bestille tid.

Læs meget mere om Ni’mats behandlinger, og book en tid her.

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til dit ophold i Ni’mat Spa, kan du måske finde svaret på vores FAQ-side.

Spaen har åbent:
Mandag til fredag: 10 – 20 Lørdag: 10 – 20 Søndag: 10 – 18

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.