Wellness

Parmassage hos Ni'mat

Forkælelse af både krop og sind giver mulighed for at sænke hastigheden og trække vejret dybt

Når du bor på hotel midt i København, er du formentligt ude for at opleve byen i løbet af dagen. De mange indtryk kræver energi, og det kan derfor være en god idé at tage sig lidt ekstra godt af krop og sind. Vi har allerede sørget for at give dig gode betingelser for et afslappende ophold med dejlige senge, ekstralange dyner og en rolig atmosfære på værelset og i fællesområderne. Trænger du til lidt ekstra afslapning, kan vi anbefale, at du booker din overnatning på et spaværelse, der har spa-produkter på værelset og omkring en times adgang til spabadet i Ni’mat Spa pr. nat. Uanset om du forbinder velvære med afslapning, massage og behagelige badekåber, eller om du hellere vil udfordre dig selv på et løbebånd eller med et par vægte i hænderne, så har vi noget for dig.

Det siger vores gæster

På Hotel Kong Arthur får du lidt mere end bare en overnatning i midten af København. Vi tager os godt af vores gæster, så de føler sig hjemme. Derfor er vi også stolte af de anmeldelser, vi modtager på Tripadvisor. Du kan læse en af dem her og finde flere på Tripadvisors hjemmeside.

“En rigtig dejlig ting ved hotellet er Ni’mat Spa, der ligger i hotellets kælder, hvor vi blev forkælet med en god gang massage og en tur i spaområdet.”

Henrik

Lillerød, januar 2024

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.