Hotel Kong Arthur, Dobbelt superior - 495
Ny nordisk morgenmad
Hotel Kong Arthurs bar og bartender

Best Buy

Best Buy giver dig lidt ekstra værdi for pengene under dit ophold. Vælg selv et værelse (alle værelseskategorier) og få derudover lidt ekstra smidt oveni: Ny Nordisk morgenmadsbuffet og en voucher til vores hyggelige bar i lobbyen, der blandt andet kan bruges til en drink, et glas vin eller en øl.

Best buy giver dig mulighed for at skræddersy dit ophold i København efter dine egne ønsker. Udnyt muligheden for at få et glas vin eller en fadøl på husets regning under Cozy Hour, og tag derefter på opdagelse i byens mange muligheder. Prøv en af de mange restauranter i nærheden af hotellet, eller brug et Copenhagen Card til at få rabat på kulturelle oplevelser. Når du er klar til at drage tilbage mod hotellet, kan du nyde en velsmagende drink i lobbybaren, inden det er tid til at falde til ro på værelset.

 

Priserne varierer fra dag til dag og sæson til sæson. Best Buy-priserne vil dog altid være lavere end andre priser på overnatning på Hotel Kong Arthur, når de ekstra fordele medregnes. Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage.

Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Overnatning i et enkelt- eller dobbeltværelse.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske ingredienser inkl. kaffe og juice.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • En voucher til baren på 200 kr.
  • Annullér uden gebyr frem til kl. 15.00 (lokal tid) på dagen før ankomst.

Nyhedsbrev

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.