Hotellet

Rart at vide

Lange dyner
Læs om de ting, der er rart at vide.

Cykelleje

Hvorfor ikke komme rundt i København som københavnerne? Med en cykel kommer du både hurtigere, nemmere og mere bæredygtigt gennem byen. Derfor lejer vi selvfølgelig cykler ud. Prisen er 200 kr. pr. dag. Henvend dig til en af de søde værter i lobbyen, den dag du vil leje en cykel.

Ekstra lange dyner

Du skal have en god nats søvn, mens du sover på Hotel Kong Arthur, og derfor har vi ekstra lange dyner på alle værelser. Soveeksperter anbefaler at sove med en dyne, der er 220 cm lang for at få den bedste søvn, og det skal vores gæster selvfølgelig have.

Opbevar din bagage hos os

Er afgangstiden på dit fly eller tog mange timer efter du har tjekket ud, eller ankommer du til hotellet tidligt om morgenen, før dit værelse er klar til at tjekke ind? Vi har et aflåst bagagerum, hvor du trygt kan opbevare din bagage, mens du oplever København.

 

Cozy Hour

Tag del i Cozy Hour

Hver eftermiddag mellem kl. 17 og 18 er der Cozy Hour i lobbyen, hvor vi byder vores gæster på et lille glas. Kom forbi, bliv en del af den hyggelige stemning og få måske en snak med de andre gæster. Der er både drikke med og uden alkohol. Vi glæder os til at se dig!

Grab & Go

Hvis du har for travlt til morgenmad, kan du bestille Grab & Go. For 95 kr. får du kaffe, en bolle, frisk frugt og vand fra mærket Postevand. Grab & Go er klar fra kl. 6.00 – 7.30. Grab & Go skal bestilles dagen i forvejen i lobbyen eller i morgenmadsrestauranten.

Frokost med medarbejderne

Du er mere end velkommen til at spise frokost sammen med værterne, teknikerne og de andre medarbejdere på hotellet. Personalefrokosten serveres dagligt mellem kl. 11.30-12.45 i vores morgenmadsrestaurant. Pris: 95 kr. pr. person. Du kigger bare forbi køkkenet og siger, du gerne vil spise med.

Events

Det er aldrig kedeligt at være midt i en storby. Derfor har vi lavet en oversigt over de ting, du ikke må gå glip af, mens du besøger Hotel Kong Arthur og København. Her kan du følge med i, hvad der sker på hotellet og finde vores bedste anbefalinger til arrangementer og oplevelser i byen. Læs mere og find vores anbefalinger her.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.