To kvindelige gæster har brugt vores hotelpakker og får serveret kaffe til deres morgenmad.
Parmassage hos Ni'mat

Spa livsnyder

Brug en dag på ren selvforkælelse – alene eller sammen med din partner. Med et spa livsnyderophold på Hotel Kong Arthur kan I lade jer forkæle med spa og massage og få en god start på dagen med vores ny nordiske morgenmadsbuffet.

Et spa livsnyderophold inkluderer overnatning i et spaværelse på hotellets spaetage. Spaetagen er specielt indrettet til spaophold. Vi har trukket stemningen fra Ni’mat helt ind på værelserne, og du kan derfor trække vejret dybt og finde din indre ro med dæmpede farver på væggene, beroligende baggrundsmusik og søde dufte fra røgelsespinde. Elevatoren går direkte til indgangen af Ni’mat Spa, så du slipper for at gå igennem hotellobbyen i tøfler og badekåbe.

Der er mange måder at lade sig forkæle på, og du bestemmer selv, hvordan du helst vil tilrettelægge dit ophold. Mange, der booker et spa livsnyderophold, vælger at besøge Ni’mat Spa umiddelbart efter check-in. Her venter en tur i saunaen, dampbadet eller vandtemplet, inden massørerne tager dig under kærlig behandling. Efter besøget i Ni’mat Spa kan spabehandlingen fortsætte på værelset, hvor der er produkter til en in-room spaoplevelse.

HOTEL KONG ARTHUR
Pris for to personer fra 3011 kr. pr. nat.
Overnatning i et spaværelse.

Book i god tid: Spa livsnyderophold skal bookes minimum 21 dage før planlagt ankomst for at sikre en plads til massage i Ni’mat Spa. Ønsker du en bestemt tid på dagen til din massage eller i vandtemplet, kan det være en god idé at kontakte Ni’mat Spa eller vores bookinghold, før du booker. Ring til vores bookingteam på tlf.: 33 45 77 77.

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold? Se, om du kan få svar på dit spørgsmål i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål.

OBS: Tilbuddet er baseret på to personer, der overnatter i et spaværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Spa livsnyderophold indeholder:

  • Overnatning i et spaværelse.
  • Én times adgang til vandtemplet i Ni’mat Spa med aromadampbad, sauna og boblebad.
  • 50 minutters dybdegående og klassisk massage af hele kroppen med Panpuri aromaolie sammensat ud fra dine behov.
  • Eksklusive Panpuri spa-produkter på værelset.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter.
  • Annullér uden gebyr indtil 24 timer før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.