Vigtig information

December 2023.
Vi vil gerne informere om, at vi beklageligvis har oplevet et databrud, hvor kriminelle har formået at skabe adgang til dele af vores systemer. Nu, hvor vi har dannet os et overblik over hændelsen, vil vi informere om, hvilken betydning det kan have, og hvordan man skal forholde sig.

Sagen har naturligvis haft vores allerhøjeste opmærksomhed, og vi har reageret hurtigt og målrettet for at stoppe angrebet. Vi har naturligvis ligeledes styrket sikkerheden yderligere, så den nu er på et endnu højere niveau.

Til at bistå os har vi haft en taskforce bestående af cybercrime specialister på sagen, og vi har anmeldt sagen til både Datatilsynet og Politiet. Vi kan ikke med 100% sikkerhed fastslå, at de kriminelle ikke har opnået adgang til vores kunder, gæster og samarbejdspartneres almindelige personoplysninger, såsom navn, firma, mailadresser og telefonnumre samt information om ophold på hotellet inkl. tidligere og fremtidige ankomst- afrejsedato og antal bookinger.

Det er begrænset, hvad almindelige personoplysninger kan bruges til. Man skal naturligvis som altid være agtpågivende i forhold til usædvanlige henvendelser i sin mailindbakke, undgå at klikke på links fra afsendere, man ikke kender, og i det hele taget opretholde en sikker adfærd på nettet. Det samme gælder henvendelser på telefonen, hvor man som altid skal undgå at oplyse passwords, Mit ID etc. til nogen, heller ikke selv om vedkommende udgiver sig for at være fra Politiet, banken mv. Man skal derudover være opmærksom på en mistænkelig brug af din e-mailadresse i kombination med oplysninger om eventuelle ophold på hotellet.

Vi er utrolig kede af situationen, ikke mindst hvis du måtte opleve gener i forbindelse med databruddet og forstår til fulde de bekymringer, som dette måtte medføre.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte CCO Pia Schmølker på e-mail: ps@arthurhotels.dk.