Hotellet

Kvarteret – A village downtown

Kvarteret omkring Hotel Kong Arthur er altid et besøg værd.

Hotel Kong Arthur ligger lige midt i byens bedste kvarter – hvis vi selv skal sige det.

Det er her, københavnere ønsker at flytte hen, kommer for at løbe rundt om de gamle søer og handle danske råvarer og fremmede specialiteter i byens torvehaller. Kvarteret ligner en storby, men smager alligevel lidt af landsby med hyggelige caféer, et lokalt bageri og små butikker med speciale i unikt design. Og så er vi lige rundt om hjørnet af Strøget og byens mest brugte station, Nørreport. Går du over Dronning Louises Bro, kommer du til Nørrebro, som er et centrum i det multikulturelle Danmark. Nørrebro er blevet kåret til ”verdens mest cool kvarter” af Times Out (2021). Måske skal du opleve København for første gang, mens du bor hos os. Måske har du været her mange gange før. Herunder kan du finde et par af vores forslag til oplevelser i København, som altid er et besøg værd.

Vores bedste anbefalinger

Vi anbefaler ofte vores gæster at besøge vores yndlingssteder i byen, og vi elsker at gøre det. For at dele historierne og de bedste steder, vi kender, med endnu flere mennesker, har vi lavet en guidebog. Det er en insider-guide til København, og vi håber, at du vil finde den nyttig.

Guiden erstatter ikke historierne fra vores værter: De er stadig mere end åbne for at anbefale, snakke og dele deres præferencer og råd. Men vi håber, at denne guide vil føre dig væk fra de mest befærdede veje og give dig en oplevelse af Vores København.

Our Copenhagen guide på et bord med en rød stol ved siden af.

Sommerprogram på Hotel Kong Arthur

Hvis du skal bo på Hotel Kong Arthur i sommeren, kan du se frem til lidt ekstra forkælelse. Fra den 28. juni til den 9. august tilbyder vi nemlig morgenyoga med privat yogalærer og spamorgener i Ni’mat Spa uden beregning (husk yogatøj og badetøj), og i baren kan du finde smagen af sommer i vores opdaterede menukort.

Dronning Louises Bro

Når solen skinner, kan du finde københavnerne på Dronning Louises Bro. Tag selv en øl eller sodavand med dig, og hæng ud med lokalbefolkningen ved den særlige bro til Nørrebro, der ligger tæt på Hotel Kong Arthur. Især om sommeren dukker der ofte små fester, for alle aldre, op langs broen.

Svanebådene

Lige på den anden side af Dronning Louises Bro ved Kaffesalonens sommerpavillon, kan du leje en af de hvide svanebåde. Sæt farten ned og tag en afslappet tur på søen med den berømte vandcykel. Du får en fantastisk udsigt over de smukke københavnske bygninger, når du ser København fra vandet.

Du kan ikke leje en Svanebåd på forhånd, så henvend dig blot i pavillonen ved bådene, når du har lyst til at sejle en tur.

Svaneudlejning ved Søerne. billede af WoCo

Kødbyen, Vesterbro

Tag et S-tog fra Nørreport til Københavns Hovedbanegård, og gå på opdagelse i det tidligere slagteridistrikt. Kødbyen er især blevet berømt for sit livlige natteliv, men der er også masser af ting at opleve i dagslys.

Her kan du finde en blanding af forskellige restauranter, gallerier, teatre, butikker og nogle få fungerende slagterier. Gaderne bærer stadig på deres historie med vejnavne som ”Flæsketorvet”, ”Staldgade” og ”Slagtehusgade”.

Kødbyen på Vesterbro. Billede af Woco

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.