To kvindelige gæster har brugt vores hotelpakker og får serveret kaffe til deres morgenmad.
Parmassage hos Ni'mat

Spaophold: Livsnyder

Er du en rigtig livsnyder? Så skal du prøve vores livsnyder spaophold med adgang til det varme vandtempel, helkropsmassage, et komfortabelt spaværelse og vores ny nordiske morgenmad. På livsnyderopholdet kan du bruge en dag på ren selvforkælelse – alene eller sammen med din partner eller ven. Dette spaophold på Hotel Kong Arthur giver dig rig mulighed for at blive forkælet fra top til tå af det erfarne spapersonale, mens byen ligger åben for udforskning om aftenen.

Når du booker et spa livsnyder-ophold, har du muligheden for at vælge mellem at overnatte i et superior dobbeltværelse eller et spaværelse. Spaværelserne er specielt indrettet til spaophold og har diskret adgang til spaen via en elevator. Vi har trukket stemningen fra Ni’mat helt ind på værelserne, og du kan derfor trække vejret dybt og finde din indre ro med dæmpede farver på væggene, beroligende baggrundsmusik og skønne dufte fra røgelsespinde. Du vil også finde spaprodukter i spaværelserne, som du kan bruge til en in-room spaoplevelse.

Opholdet begynder med spabehandlinger på ankomstdagen. Hvis du har booket et flernætters spaophold, bliver du automatisk booket til massage og tid i vandtemplet på ankomstdagen. På den anden dag vil du have endnu en session i vandtemplet, som du kan booke under dit første besøg i spaen. Morgenmad vil også være inkluderet ved flere overnatninger. Hvis du ønsker at booke et ritual eller en anden spabehandling, kan du også gøre det i spaen.

Dit spaophold vil se sådan ud:

Tjek ind (fra kl. 15.00)

Find jer til rette på jeres værelse. Når I er klar til at besøge spaen, kan I tage jeres eget badetøj på. Hvis I bor på et spa-værelse, finder I badekåber og tøfler på værelset samt produkter til en in-room spaoplevelse. Bor I på et superior dobbeltværelse, kan I hente badekåber og tøfler i spaen og tage dem med på værelset, før I skifte tøj.

Spabehandlinger i Ni’mat Spa (kl. 16.00-18.00)

Besøg vandtemplet: Læn jer tilbage, mens I nyder omkring en time i det populære vandtempel. Vandtemplet inkluderer et boblende Jacuzzi, en varm sauna og afslappende dampbad.

50 minutters dybdegående helkropsmassage: Kom under kærlig behandling hos de erfarne massøer. Hele 50 minutters massage venter jer, hvor hele kroppen bliver behandlet ud fra dine behov.

Ny nordisk morgenmadsbuffet (mellem kl. 6.30-10.00)

Efter en dejlig nats søvn kan I vågne op til en god start på dagen i den ny nordiske morgenmadsrestaurant. Her kan du få god energi fra lokale og økologiske råvarer og nyde en stille stund, inden dagen går i gang.

Tjek ud (senest kl. 11.00)

Tak for denne gang. Værelsesnøglen skal afleveres, og I kan gå ud i byen med fornyet energi og en krop i balance.

Book i god tid: Spaophold: Livsnyder skal bookes minimum 7 dage før planlagt ankomst for at sikre en plads til massage i Ni’mat Spa. Tiderne i spaen er præ-booket, og rækkefølgen af behandlingerne kan variere. Ønsker du at ændre din i spaen, kan det i nogle tilfælde være muligt. Kontakt Ni’mat Spa direkte efter din booking på tlf. 33 15 89 55.

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold? Se, om du kan få svar på dit spørgsmål i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål.

OBS: Tilbuddet er baseret på to personer, der overnatter i et spaværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Spaopholdet indeholder:

  • Overnatning i et superior dobbeltværelse eller et spaværelse.
  • Omkring en times adgang til vandtemplet i Ni’mat Spa med jacuzzi, sauna, dampbad og koldtvandsbad.
  • 50 minutters dybdegående og klassisk massage af hele kroppen med Panpuri aromaolie sammensat ud fra dine behov.
  • Et glas vin eller en øl på husets regning til Cozy Hour fra 17-18.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter.
  • Annullér uden gebyr senest kl. 15.00 på dagen før ankomst.

Tilgængeligt i spaværelser:

  • Luksuriøse Panpuri spa-produkter.
  • Badekåbe og tøfler.

 

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.