Velkommen til Hotel Kong Arthur – bo som en københavner

Det siger vores gæster

På Hotel Kong Arthur får du lidt mere end bare en overnatning i midten af København. Vi tager os godt af vores gæster, så de føler sig hjemme og velkomne. Derfor er vi også stolte af de anmeldelser, vi modtager. Du kan læse en af dem her og finde flere på Tripadvisors hjemmeside.

Atter et dejligt ophold. Man føler sig lidt som en del af familien. Skønne mennesker og værelser. Morgenmaden er fremragende og som resten af hotellet præget af venlig imødekommende personale.

Gilleleje – Feb. 2024

Følelsen af hjemme og velkommen

Ny Nordisk Morgenmad

Start dagen med vores morgenmadsbuffet, der er lavet af de bedste lokale råvarer

Mandag–fredag: 6.30–10.00
Weekend og helligdage: 7.00–11.00

Hotel Kong Arthur, lækker buffet af Ny Nordisk Morgenmad

Find ro på vores hyggelige værelser, eller gå på opdagelse i København.

Vi kan godt forstå, hvis du har lyst til at slappe af i vores dejlige hotelsenge, eller få en drink i vores hyggelige lobby. Men vi er også helt vilde med vores kvarter, så vi kan heller ikke helt lade være med at anbefale en tur ud i København og på gaderne omkring Hotel Kong Arthur. Hotel Kong Arthur ligger nemlig i et fredeligt hjørne af indre by midt i det skønne Nansensgadekvarter. Vi har bylivet til den ene side og søerne til den anden, og så er der kun få minutters gang til Nørreport, Torvehallerne og Strøget. Du er dermed tæt på mange af de populære turistattraktioner, men også på de små, finurlige butikker, der er med til at gøre København til et kosmopolitisk og multikulturelt centrum.

Prisgaranti

Når du booker en overnatning på Hotel Kong Arthur gennem vores hjemmeside, er du garanteret den bedste pris. Finder du alligevel en billigere pris online, så prismatcher vi og giver en opgradering til et større værelse. Kontakt os, inden du køber. Læs mere her.

1. Du finder en billigere pris
Din sammenligning skal være mellem to identiske ophold, hvilket betyder, at alle parametre (værelsestype, ankomstdato, opholdslængde, antal personer, annulleringsbetingelser og eventuelle restriktioner) er de samme. Prisen skal være den endelige pris, altså inklusive moms, skatter og gebyrer, der ofte lægges oven i prisen før betaling. Prissammenligningen skal ske i bestillingsøjeblikket.
2. Du dokumenterer det
Send skærmprint fra vores hjemmeside såvel som den pågældende hjemmeside med følgende informationer: internetadresse, navn på hjemmeside, dato for søgning, hvad der er inkluderet i prisen, ankomst, afrejse, værelsestype, antal personer og eventuelle restriktioner, så som manglende mulighed for ændring og/ eller annullering mv. Send dokumentationen til kongarthur@arthurhotels.dk.
3. Vi tjekker
Når vi har modtaget din henvendelse, gennemgår vi detaljerne. Du får besked fra os hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål, sidder vores bookingspecialister klar mandag – torsdag fra 8 – 17 og fredag fra 8 – 16.
4. Vi matcher prisen
Vi sørger for at reservere dit ophold på Hotel Kong Arthur til den samme pris, og som tak for hjælpen giver vi en opgradering til næste værelseskategori.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.

Vigtig information!

Brud på persondatasikkerhed i 2023. Læs mere her