Værelser

Prisgaranti

Hotel Kong Arthur, Dobbelt superior - 466
Prisgaranti

Når du booker en overnatning direkte på vores hjemmeside, er du garanteret den bedste pris.

Finder du alligevel en billigere pris online, så prismatcher vi og giver en opgradering til et større værelse. Kontakt os, inden du køber.

BOOK ET VÆRELSE HER

1. Du finder en billigere pris

Din sammenligning skal være mellem to identiske ophold, hvilket betyder, at alle parametre (værelsestype, ankomstdato, opholdslængde, antal personer, annulleringsbetingelser og eventuelle restriktioner) er de samme. Prisen skal være den endelige pris, altså inklusive moms, skatter og gebyrer, der ofte lægges oven i prisen før betaling. Prissammenligningen skal ske i bestillingsøjeblikket.

2. Du dokumenterer det

Send skærmprint fra vores hjemmeside såvel som den pågældende hjemmeside med følgende informationer: internetadresse, navn på hjemmeside, dato for søgning, hvad der er inkluderet i prisen, ankomst, afrejse, værelsestype, antal personer og eventuelle restriktioner, så som manglende mulighed for ændring og/ eller annullering mv. Send dokumentationen til contact@arthurhotels.dk

3. Vi tjekker

Når vi har modtaget din henvendelse, gennemgår vi detaljerne. Du får besked fra os hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål, sidder vores bookinghold klar mandag – torsdag fra 8 – 18 og fredag fra 8 – 16.

4. Vi matcher prisen

Vi sørger for at reservere dit ophold på Hotel Kong Arthur til den samme pris, og som tak for hjælpen giver vi en opgradering til næste værelseskategori.

 

Følgende betingelser skal være opfyldt for at opnå prisgaranti:

Nedenstående er ikke forbehold, der er skabt for at gøre det sværere for dig at få din prisgaranti. Det er simpelthen den danske forbrugerlovning, der kræver, at dette er med, når man tilbyder prisgaranti.

  • Garantien omfatter alle offentligt tilgængelige online priser.
  • Prisen skal kunne bookes, dvs. reservationen skal kunne fuldføres.
  • Prissammenligningen skal ske i danske kroner og til den officielle valutakurs på dagen, hvor du kontakter os.
  • Prisgarantien kan senest gøres gældende over for Arthur Hotels inden du har foretaget din booking.
  • Opgraderingen kan ikke byttes til kontanter eller overdrages.

Arthur Hotels påtager sig ikke ansvaret for eventuelle gebyrer, der måtte blive pålagt i forbindelse med afbestilling af en booking foretaget på andre websites end Arthur Hotels.

NB: Hvis du er i tvivl, om din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Send os en mail på contact@arthurhotels.dk

Få mest for pengene under dit ophold

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, så tag et kig på vores kampagner. De bliver udskiftet løbende, men fælles for dem er, at de sikrer dig et godt tilbud på din hotelovernatning. Du kan finde et udvalg af dem herunder, eller se alle vores aktuelle hotelpakker.

Få det hele med

Gå ikke glip af nyheder og kampagner. Vi sender direkte til din indbakke 4-5 gange om året.