Nyheder

03.05.24 – Vinder af Tripadvisor-konkurrence

Hver måned udlodder vi et gavekort til en heldig vinder, der har anmeldt os på Tripadvisor. Gavekortet giver adgang til en overnatning på Hotel Kong Arthur for to personer inkl. morgenmad. Vi vil nemlig rigtigt gerne have vores gæsters feedback på Tripadvisor. For at være med i konkurrencen, skal du skrive en anmeldelse af dit ophold på Tripadvisor, hvor dit fulde navn indgår. Du kan følge med i de sidste par måneders vindere her. Vinderen får direkte besked på e-mail.

Anmeld dit besøg på Hotel Kong Arthur her, og vær med i konkurrencen.

Har du overnattet på Ibsens Hotel? Så anmeld dit besøg via dette link. 

April
Tillykke til Daniela Tolomelli fra Italien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Marts
Tillykke til Kristyn Bogli fra USA, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Februar
Tillykke til Jasmine Abbasi fra Storbritannien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Januar
Tillykke til Angelica Alvarsson fra Sverige, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

December
Tillykke til Wendy Bennett fra Storbrittanien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

November
Tillykke til Annie Colangelo fra Canada, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Oktober
Tillykke til Marina Heinonen fra Finland, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

September
Tillykke til Laurence Bernier fra Italien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

August
Tillykke til Darlene French fra USA, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Juli
Tillykke til Ruben Stemland fra Norge, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Juni
Tillykke til Guro Melheim fra Norge, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Maj
Tillykke til Adolf Oberwimmer fra Østrig, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

29.04.24 – LOFT: Ny værelseskategori på Hotel Kong Arthur

Den 29. marts genåbner Hotel Kong Arthur en bygning med en helt ny værelseskategori. Efter en større renovering giver Hotel Kong Arthur nu sine gæster mulighed for at booke ophold på LOFT-suiter med plads til fem personer.

I alt seks LOFT-suiter byder på ophold i to niveauer: Her kan gæster slå sig ned i et loungeområde med sofa og TV eller arbejde ved skrivebordet for senere at finde vej til førstesalen og en kingsizeseng, når søvnen trænger sig på. Som noget særligt er nabolaget blevet inviteret helt inden for. Det er nemlig det lokale galleri, Format Artspace, der har fundet kunsten, der hænger på gallerivæggen.

Udover de seks nye LOFT-suiter genåbner også fem nyrenoverede juniorsuiter og et grandlit-værelse i andre værelseskategorier mandag den 29. april, hvor værterne er klar til at overdrage de første nøglekort til forventningsfulde gæster.

24.04.24 – Hotel Kong Arthur modtager Travelers’ Choice Best of the Best

Hotel Kong Arthur modtager Tripadvisors Travelers’ Choice Best of the Best 2024 i kategorien “bæredygtighed”. Dermed er Hotel Kong Arthur blandt verdens 1% bedste hoteller målt på gæsteanmeldelser.

Hotel Kong Arthur har siden 2016 modtaget den årlige Travelers’ Choice Award fra gæsteanmeldelsestjenesten Tripadvisor, men det er første gang, at Hotel Kong Arthur modtager den højeste anerkendelse og titlen som Best of the Best i kategorien bæredygtighed.

Titlen er baseret på en samlet vurdering af gæsteanmeldelser, herunder gæsternes opfattelse af hotellets bæredygtighedsindsatser, og Tripadvisors egne bæredygtighedsberegninger over det seneste år. Dermed gives titlen til hoteller, der konsekvent leverer fremragende service, kvalitet og værdi, samtidig med at de demonstrerer en varig forpligtelse til bæredygtige praksisser.

Hotel Kong Arthur har i mere end et årti arbejdet aktivt med bæredygtige tiltag i hoteldriften, som omfatter en række initiativer for at reducere miljøpåvirkningen og fremme grøn omstilling. Initiativerne tæller blandt andet brug af lokale og økologiske ingredienser i hotellets ny nordiske morgenmadskoncept, understøttelse af lokale leverandører med egne bæredygtige ambitioner, effektivisering af energi, affaldshåndtering og leverancer, vandbesparende armaturer samt genbrug af materialer.

18.10.23 – Hotel Kong Arthur blandt kandidater til ny Michelinnøgle

Hotel Kong Arthur har sikret sig en fornem placering som en del af Michelin-guidens nye kategori af anbefalede hoteller, hvilket gør hotellet til en kandidat til at modtage en Michelin Nøgle i 2024. Nøglerne er beregnet til at anerkende hoteller, der formår at overgå gæsternes forventninger med hensyn til deres unikke beliggenhed, indretning, generelle atmosfære og høje servicestandarder.

Selvom nøglerne først vil blive uddelt i 2024, har Michelin allerede inkluderet 22 danske hoteller i deres officielle guide, og Hotel Kong Arthur er blandt dem, der potentielt kan modtage den prestigefyldte anerkendelse. Den endelige beslutning om, hvorvidt Hotel Kong Arthur vil modtage en af disse værdifulde nøgler, vil blive afsløret næste år.

28.06.23 – Sommeraktiviteter hos Arthur Hotels: A Village Downtown

Arthur Hotels byder gæster velkommen til talrige arrangementer over sommeren. Der er arrangereret morgenyoga, mandagsspaoplevelser, livemusik i gården og to guidede ture med hver sit fokus. Et samarbejde med Gadens Stemmer inviterer gæsterne med på en anderlederes gåtur rundt i byen. Her kan gæsterne møde en tidligere hjemløs og stofmisbruger, der med udgangspunkt i betydningsfulde steder i København fortæller sin historie om et liv på kanten af samfundet. Er man mere til en kulinarisk gåtur, kan man deltage i en foodtour, der byder på smagfulde bidder af den danske historie.

Find hele sommerprogrammet her.

20.06.23 – 54 nyrenoverede værelser på Hotel Kong Arthur

En større renovering af over 50 værelser i Hotel Kong Arthurs hovedbygning har nået vejs ende. Opdateringen af de 54 værelser betyder blandt andet, at der nu er sildebensparket på gulvene, designikoner fra danske møbeldesignere og høje paneler i klassisk herskabelig københavnerstil – samme udtryk som findes i hotellets lobby, morgenmadsrestaurant og mange af de andre værelser.

Værelserne åbnede for gæster den 1. juni.

21.04.23 – Vælg værelse online

Hvis du nogensinde har været forbi Ibsens Hotel eller Hotel Kong Arthur, ved du, at vores hoteller ligger i historiske københavnerbygninger. Det er nogle skønne gamle bygninger med i alt 332 forskellige værelser at vælge i mellem. Læs, hvordan du vælger værelse, når du checker ind online.

25.03.23 – Vores nyeste servicetiltag: Nu kan du checke ind, før du ankommer

Nu har du mulighed for at checke ind med din mobil på Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur. Du kan selvfølgelig også bare ankomme og checke ind i receptionen, som du plejer. Alle gæster modtager en e-mail 6 dage før ankomst, der tilbyder mulighed for at checke ind med det samme – enten online eller ved at hente app’en, Aergoguest. Et tidligt check-in sparer os og vores gæster for formaliteterne ved ankomsten og giver os tid til at modtage vores gæster på en bedre måde. Vi arbejder på, at vores gæster skal føle sig endnu mere hjemme og velkomne – det er det, det handler om.

Presse

Fotodownload og -kreditering

Ønsker du at bruge vores billeder i pressesammenhæng, så kontakt venligst Head of Marketing & Communication, Charlotte Munk Thalund på cmt@arthurhotels.dk. Hun vil hjælpe med at finde de bedste billeder i god kvalitet. Når du bruger vores billeder, så vær sød samtidig at linke til vores hjemmeside Hotel Kong Arthur eller Ibsens Hotel.

Du kan læse vores seneste pressemeddelelser her. Vi lægger presseomtale op på vores Pinterest board.

Kontakt

Har du henvendelser vedrørende presse, kan du kontakte Head of Marketing & Communication, Charlotte Munk Thalund på cmt@arthurhotels.dk.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.