Nyheder

17.01 – Vinder af Tripadvisor-konkurrence

Hver måned udlodder vi et gavekort til en heldig vinder, der har anmeldt os på Tripadvisor. Gavekortet giver adgang til en overnatning på Hotel Kong Arthur for to personer inkl. morgenmad. Vi vil nemlig rigtigt gerne have vores gæsters feedback på Tripadvisor. For at være med i konkurrencen, skal du skrive en anmeldelse af dit ophold på Tripadvisor, hvor dit fulde navn indgår. Du kan følge med i de sidste par måneders vindere her. Vinderen får direkte besked på e-mail.

Anmeld dit besøg her, og vær med i konkurrencen.

December
Tillykke til Wendy Bennett fra Storbrittanien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

November
Tillykke til Annie Colangelo fra Canada, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Oktober
Tillykke til Marina Heinonen fra Finland, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

September
Tillykke til Laurence Bernier fra Italien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

August
Tillykke til Darlene French fra USA, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Juli
Tillykke til Ruben Stemland fra Norge, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Juni
Tillykke til Guro Melheim fra Norge, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Maj
Tillykke til Adolf Oberwimmer fra Østrig, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

April
Tillykke til Celine Schillinger fra Frankrig, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Marts
Tillykke til Marcus Whitt fra USA, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Februar
Tillykke til Tomos Wilding fra Storbritannien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

Januar
Tillykke til Rebecca Russell fra Storbritannien, der har vundet et gavekort til Hotel Kong Arthur.

18.10 – Hotel Kong Arthur blandt kandidater til ny Michelinnøgle

Hotel Kong Arthur har sikret sig en fornem placering som en del af Michelin-guidens nye kategori af anbefalede hoteller, hvilket gør hotellet til en kandidat til at modtage en Michelin Nøgle i 2024. Nøglerne er beregnet til at anerkende hoteller, der formår at overgå gæsternes forventninger med hensyn til deres unikke beliggenhed, indretning, generelle atmosfære og høje servicestandarder.

Selvom nøglerne først vil blive uddelt i 2024, har Michelin allerede inkluderet 22 danske hoteller i deres officielle guide, og Hotel Kong Arthur er blandt dem, der potentielt kan modtage den prestigefyldte anerkendelse. Den endelige beslutning om, hvorvidt Hotel Kong Arthur vil modtage en af disse værdifulde nøgler, vil blive afsløret næste år.

28.06 – Sommeraktiviteter hos Arthur Hotels: A Village Downtown

Arthur Hotels byder gæster velkommen til talrige arrangementer over sommeren. Der er arrangereret morgenyoga, mandagsspaoplevelser, livemusik i gården og to guidede ture med hver sit fokus. Et samarbejde med Gadens Stemmer inviterer gæsterne med på en anderlederes gåtur rundt i byen. Her kan gæsterne møde en tidligere hjemløs og stofmisbruger, der med udgangspunkt i betydningsfulde steder i København fortæller sin historie om et liv på kanten af samfundet. Er man mere til en kulinarisk gåtur, kan man deltage i en foodtour, der byder på smagfulde bidder af den danske historie.

Find hele sommerprogrammet her.

20.06 – 54 nyrenoverede værelser på Hotel Kong Arthur

En større renovering af over 50 værelser i Hotel Kong Arthurs hovedbygning har nået vejs ende. Opdateringen af de 54 værelser betyder blandt andet, at der nu er sildebensparket på gulvene, designikoner fra danske møbeldesignere og høje paneler i klassisk herskabelig københavnerstil – samme udtryk som findes i hotellets lobby, morgenmadsrestaurant og mange af de andre værelser.

Værelserne åbnede for gæster den 1. juni.

21.04 – Vælg værelse online

Hvis du nogensinde har været forbi Ibsens Hotel eller Hotel Kong Arthur, ved du, at vores hoteller ligger i historiske københavnerbygninger. Det er nogle skønne gamle bygninger med i alt 332 forskellige værelser at vælge i mellem. Læs, hvordan du vælger værelse, når du checker ind online.

25.03 – Vores nyeste servicetiltag: Nu kan du checke ind, før du ankommer

Nu har du mulighed for at checke ind med din mobil på Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur. Du kan selvfølgelig også bare ankomme og checke ind i receptionen, som du plejer. Alle gæster modtager en e-mail 6 dage før ankomst, der tilbyder mulighed for at checke ind med det samme – enten online eller ved at hente app’en, Aergoguest. Et tidligt check-in sparer os og vores gæster for formaliteterne ved ankomsten og giver os tid til at modtage vores gæster på en bedre måde. Vi arbejder på, at vores gæster skal føle sig endnu mere hjemme og velkomne – det er det, det handler om.

Presse

Fotodownload og -kreditering

Ønsker du at bruge vores billeder i pressesammenhæng, så kontakt venligst Head of Marketing & Communication, Charlotte Munk Thalund på cmt@arthurhotels.dk. Hun vil hjælpe med at finde de bedste billeder i god kvalitet. Når du bruger vores billeder, så vær sød samtidig at linke til vores hjemmeside Hotel Kong Arthur eller Ibsens Hotel.

Du kan læse vores seneste pressemeddelelser her. Vi lægger presseomtale op på vores Pinterest board.

Kontakt

Har du henvendelser vedrørende presse, kan du kontakte Head of Marketing & Communication, Charlotte Munk Thalund på cmt@arthurhotels.dk.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.