Hotelseng med hjerteformet rosedekoration.
Ny nordisk morgenmad på Hotel Kong Arthur

Romantisk bryllupsnat på Hotel Kong Arthur

Skal du tilbringe din bryllupsnat på hotel? Til jeres bryllup viser I jeres kærlighed til hele verden, og I bliver officielt viklet ind i hinandens liv. Når I ud på natten har danset jeres første dans som ægtepar, og I er mætte af kærlighed, champagne og god mad, skal I nyde hinanden i mere private omgivelser. Det er endelig tid til at se hinanden i øjnene og dvæle i tosomheden. Mange nygifte ønsker at forlænge den særlige bryllupsstemning ved at overnatte på et hotel, og det er da også en helt særlig og mindeværdig oplevelse at vågne op side om side i luksuriøse omgivelser, hvor I kan udveksle morgengaver i ro og mag og spise en velsmagende morgenmad.

Bryllupssuiten på Hotel Kong Arthur er ideel til fejring af jeres kærlighed og er en perfekt ramme til at mindes små og store detaljer fra jeres bryllup. Suiten er en ren oase af romantik, der åbner sig, mens verden omkring forsvinder og holdes ude, så snart døren lukkes. Den charmerende suite er klassisk indrettet og står klar med champagne på køl og rosenrøde detaljer på sengen. Når I har nydt champagnen og de bløde puder, kan I stå op til en dejlig morgenmad med de bedste lokale ingredienser. Med sen tjek-ud kan I derudover bruge lidt ekstra tid på værelset helt indtil kl. 15, før I igen skal ud at vise jeres kærlighed til verden.

Jeres første nat sammen er med til at starte jeres ægteskab på en romantisk og mindeværdig måde. Den charmerende bryllupssuite skaber en ideel mulighed til at fejre kærligheden og skabe minder, der vil vare ved resten af livet.

Dette ophold kan ikke refunderes, ændres eller annulleres.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Overnatning for to personer i en suite.
  • Rosedekoration på sengen.
  • Tømmermændskit med sodavand og chips.
  • Ny nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske ingredienser.
  • Sen check ud indtil kl. 15.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.