Spa & Fitness

FAQ om spaophold

Herunder kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål om dit spaophold på Hotel Kong Arthur, er du altid velkommen til at kontakte vores booking team på contact@arthurhotels.dk. Mangler du information om dit besøg i Ni’mat Spa, kan du kontakte spaen direkte på nimat@nimat.dk.

Hvad er sparitualer?

Når du besøger Ni’mat Spa, skal du sammensætte din egen spaoplevelse ud fra 5 sparitualer. Ritualerne, du kan vælge imellem, vandtemplet, varm kropsindpakning, hårkur, ansigtskur og fodkur. Du kan læse om hvert ritual her på siden. Har du ikke allerede valgt dine ritualer gennem din online eller telefoniske booking, vil værtinden i spaen hjælpe dig ved ankomst.

Hvordan vælger man behandling og spaterapeut?

Du kan vælge dine ønskede behandlinger og spaterapeut, når du booker online på Ni’mats hjemmeside (www.nimat.dk). Her kan du også læse om alle terapeuterne og deres forskellige specialer. Hvis du ønsker en specifik behandler, skal du skrive det i kommentarfeltet, inden du godkender bookingen. Ni’mats personale vil gøre deres bedste for at imødekomme dit ønske. Vil du være helt sikker på, at din favoritbehandler har ledige tider, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 15 89 55. Det er også dette nummer, du skal kontakte, hvis du ønsker hjælp til at finde den helt rigtige behandling og/ eller behandler.

Er der fri adgang til spa, når man har booket et spaværelse?

Hvis du bor på et spaværelse på Hotel Kong Arthur, kan du benytte vandtemplet én gang pr. nat i omkring en time. Vandtemplet er betegnelsen for aromadampbad, sauna og jacuzzi i Ni’mat Spa. Dog skal alle – også gæster, som bor på et spa-værelse – booke tid i forvejen. På den måde kan personalet i Ni’mat Spa sikre en rolig og afslappende oplevelse i vandtemplet. Din første tid i spaen er fra kl. 17 på ankomstdagen. Har du flere overnatninger på et spaværelse, kan du booke dine resterende tider i Ni’mat Spa, efter din første tur i vandtemplet. Når det er tid til en tur i vandtemplet, skal du huske at medbringe din Buddha-nøgle, så personalet kan se, at du bor på et spa-værelse og ikke skal betale.

Hvad skal jeg have på i spaområdet?

Alt efter din egen smag og behag skal du have en badedragt, bikini med overdel, badebukser eller badeshorts på. Det er ikke tilladt at være nøgen i spaområdet.

Hvordan skal jeg forberede mig før et besøg i spaen?

Du skal iklæde dig badetøj, badekåbe og tøfler på dit værelse, før du kommer til spaen. Hvis du overnatter på et spaværelse eller i en suite vil du finde både badekåbe og tøfler på dit værelse. Overnatter du i et andet værelse, er der ikke badekåbe og tøfler på værelset. Her skal du i stedet hente en badekåbe og et par tøfler i spaen. Du finder dem lige ved indgangen til spaen, men hvis du ikke kan finde dem, er du velkommen til at spørge personalet i Ni’mat Spa, der gerne guider dig.

Hvad skal jeg medbringe til andre behandlinger?

Til nogle behandlinger kan du beholde dit tøj på. Til andre (for eksempel massage) skal du tage dit tøj af, så du blot har dit undertøj på. Det er også muligt at få udleveret et par engangstrusser eller shorts af personalet. Du kan skifte tøj i massagerummet.

Hvad og hvordan kan man tilkøbe ekstra til sit spaophold?

Hvis du har brug for noget ekstra, mens du er i spa, kan du for eksempel tilkøbe bodyskrub, bodylotion, snacks, smoothies eller andre drikkevarer, der kan nydes i vandtemplet – blandt andet champagne og prosecco. Du kan selvfølgelig også tilkøbe en af de mange skønne behandlinger. Henvend dig blot til værtinden.

Hvad serveres der af mad og drikke i vandtemplet, og er der noget at vælge imellem?

Som gæst i Ni’mat Spa kan du altid drikke vand, danskvand og ingefær-te – det er gratis. Du har også mulighed for at købe forskellige andre forfriskninger. Spørg værtinden.

Skal man gå i vandtemplet før eller efter en behandling?

Vi anbefaler altid, at man kommer lidt før behandlingens start og bruger lidt tid i vandtemplet for at være helt afstresset og dermed klar til at modtage behandling.

Kan jeg spise før spa og behandling?

Det kommer an på, hvor stort et måltid, du planlægger at spise, og hvor længe efter måltidet du ankommer til din behandling. Måske er det ikke så behageligt at få en behandling på fuld mave. Har du spist inden, du går i vandtemplet, betyder det ikke det store.

Kan jeg få massage, hvis jeg er gravid?

Ja, det kan du sagtens. Det er vigtigt, at du fortæller personalet, hvis du er gravid, og hvor langt i graviditeten, du er, så terapeuten kan tilpasse behandlingen.

Hvad sker der, når behandlingen er afsluttet?

Måske vil du bruge lidt tid i vandtemplet, eller måske skal du videre. I receptionen bliver du tilbudt lidt frisk frugt, te eller et glas vand, imens du udfylder et kort evalueringsskema.