Spa & Fitness

Fitness

Få sved på panden, og hold formen ved lige i vores fitnesslokale.

Vi vil gerne gøre det muligt for dig at holde formen ved lige. Derfor tilbyder vi gratis adgang til vores fitnessrum, når du er gæst på Hotel Kong Arthur. Fitnessrummet er ikke så stort, men vi har alligevel fundet plads til alt standard træningsudstyr, herunder løbebånd, motionscykel og håndvægte. Du finder fitnessrummet i hjørnet af vores gårdhave ved siden af receptionen. Hvis du har problemer med at finde det, så spørg de søde værter i receptionen. Morgenmenneske eller natteravn? Du kan træne, når det passer ind i dit skema, for fitnessrummet har åbent både dag og nat.

Brug byen som din træningsplads

Løb rundt om søerne
Fitnessrum

Du må meget gerne bruge fitnesslokalet på Hotel Kong Arthur til at få din daglige motion. Men hvorfor ikke tænke ud af boksen (eller rettere ud af hotellet) og bruge byen og hotellets omgivelser som træningsplads?

Søerne er lige uden for hoveddøren og er et yndet sted for københavnere at løbe en tur. Har du pakket et par træningssko i kufferten, er det en nem måde at få lidt motion. Du kan også vælge at droppe metrobilletten og i stedet transportere dig rundt som københavnerne – på cykel. Du kan leje en cykel hos Hotel Kong Arthur til 150 kr. pr. dag. Læs mere om cykelleje her.

Er du let på fødderne, kan du også hurtigt få mange af dagens skridt i hus ved at droppe elevatoren og i stedet bruge trapperne på hotellet. På den måde kan du spare på elektriciteten og samtidigt lære lidt mere af hotellets historie. Vidste du for eksempel, at knopperne på gelænderet stammer fra hotellets tidligere liv som lærlingehjem? Knopperne skulle forhindre drengebørnene i at kure ned ad gelænderet.

Besøger du Hotel Kong Arthur i sommermånederne, kan du deltage i vores udendørs træninger i gårdhaven. Det er en god måde at starte dagen på, hvor du kan få strukket kroppen igennem og samtidigt få sat ansigt på de andre gæster. Træningen er tilrettelagt, så alle kan være med.

Træn, når det passer dig:
Åbent alle dage hele døgnet rundt

Nyhedsbrev

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.