Spa rituals

Med et spa rituals-ophold får du et spaophold med alt det, du behøver for at slappe helt af.

Du overnatter i et spaværelse med spaprodukter, så du kan lave din egen private spaoplevelse. Derudover har vi inkluderet adgang til vandtemplet i Ni’mat Spa, hvor der er aromadampbad, sauna, jacuzzi og koldtvandsbad, og valget mellem enten et ansigtskursritual eller et fodkursritual – værtinden vil vejlede dig til at vælge, når du ankommer.

Et spa rituals-ophold inkluderer overnatning i et spaværelse på hotellets spaetage. Spaetagen er specielt indrettet til spaophold. Vi har trukket stemningen fra Ni’mat helt ind på værelserne, og du kan derfor trække vejret dybt og finde din indre ro med dæmpede farver på væggene, beroligende baggrundsmusik og søde dufte fra røgelsespinde. Elevatoren går direkte til indgangen af Ni’mat Spa, så du slipper for at gå igennem hotellobbyen i tøfler og badekåbe.

HOTEL KONG ARTHUR
Pris for to personer fra 2690 kr. pr. nat.
Overnatning i et spaværelse.

Book tid i vandtemplet: Ni’mat Spa kontakter dig, når du har booket opholdet for at aftale dit besøg i vandtemplet.

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold? Se, om du kan få svar på dit spørgsmål i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål.

OBS: Tilbuddet er baseret på to personer i et spaværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Spa rituals-opholdet indeholder:

  • Overnatning i et spaværelse.
  • Eksklusive spaprodukter på værelset.
  • Adgang til vandtemplet i Ni’mat Spa og enten ansigtskurs- eller fodkursritual (varighed i alt ca. 2 timer). Du kan læse mere om sparitualerne her »
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter.
  • Annullér uden gebyr indtil 24 timer før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.