Parmassage hos Ni'mat

Spa livsnyder luksus

Trænger du til at sænke hastigheden, trække vejret dybt og lade dig forkæle? Med et livsnyderophold med spa på Hotel Kong Arthur kan du læne dig tilbage og glemme hverdagen.

Et livsnyderophold med spa  inkluderer overnatning i et spaværelse på hotellets spaetage. Spaetagen er specielt indrettet til spaophold. Vi har trukket stemningen fra Ni’mat helt ind på værelserne, og du kan derfor trække vejret dybt og finde din indre ro med dæmpede farver på væggene, beroligende baggrundsmusik og søde dufte fra røgelsespinde. Elevatoren går direkte til indgangen af Ni’mat Spa, så du slipper for at gå igennem hotellobbyen i tøfler og badekåbe.

Der er mange måder at lade sig forkæle på, og du bestemmer selv, hvordan du helst vil tilrettelægge dit ophold. Mange, der booker et livsnyderophold, vælger at besøge Ni’mat Spa umiddelbart efter check-in. Her venter en tur i saunaen, dampbadet eller vandtemplet, inden massørerne tager dig under kærlig behandling. Efter besøget i Ni’mat Spa kan spabehandlingen fortsætte på værelset, hvor der er produkter til en in-room spaoplevelse.

HOTEL KONG ARTHUR
Pris for to personer fra 3389 kr. pr. nat.
Overnatning i et spaværelse.

Book i god tid: Livsnyderophold med spa skal bookes minimum 21 dage før planlagt ankomst for at sikre en plads til spabehandlinger i Ni’mat Spa. Ønsker du en bestemt tid på dagen til din massage eller i vandtemplet, kan det være en god idé at kontakte Ni’mat Spa eller vores bookinghold, før du booker. Ring til vores bookingteam på tlf.: 33 45 77 77.

FAQ: Har du spørgsmål til dit spaophold? Se, om du kan få svar på dit spørgsmål i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål.

OBS: Tilbuddet er baseret på prisen pr. person, når to personer overnatter i et spaværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Livsnyderophold med spa indeholder:

  • Overnatning i et spaværelse.
  • Én times adgang til vandtemplet i Ni’mat Spa med aromadampbad, sauna og boblebad.
  • 80 minutters dybdegående og klassisk massage af hele kroppen med Panpuri aromaolie sammensat ud fra dine behov.
  • Eksklusive Panpuri spa-produkter på værelset.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter.
  • Annullér uden gebyr indtil 24 timer før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.