Vært serverer vin udenfor
Dronning Louises Bro - billede af WoCo
Ibsens Hotel har værelser midt i København til enhver smag. De er alle moderne og med designklassikere.
Find vej

Forår i København

Der er forårsfornemmelser i storbyen. En af vores yndlingsmåder at opleve foråret i København på er ved at gå en tur i en af byens mange parker. Vi er vilde med haven i Tivoli, der er fyldt med tusindvis af farverige blomster og planter. Men de andre store parker er også altid værd at udforske. Besøg for eksempel Kongens Have, Ørstedsparken tæt ved hotellet og Frederiksberg Have.

Er humøret mere til en cykeltur, kan man tage på en tur langs byens mange cykelstier for at opleve byens hyggelige transportstier gennem parkerne. Man kan cykle forbi de farverige huse i Nyhavn, rundt om søerne og besøge de mange åbne pladser ved havnen eller kanalerne, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe eller en is. Vil I gerne leje en eller flere cykler, kan det nemt gøres under bookingen eller ved at henvende sig til en af værterne i lobbyen.

Forårets vejr kan være omskifteligt, og derfor kan det være en god idé at have en dag planligt til at besøge byens museer og gallerier. De fleste af dem har nye, spændende udstillinger og arrangementer i foråret til familier i de små helligdagsferier. NationalmuseetStatens Museum for Kunst og Den Sorte Diamant er nogle af de mest populære destinationer for kulturinteresserede.

Københavns populære attraktioner
Vi kan sørge for jeres overnatning og morgenmad i København, mens hvis I vil ud at opleve byens attraktioner og stemningsfulde gader, så skal I selv finde de gode tilbud.

Vi anbefaler at købe et Copenhagen Card, der giver gratis adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og gratis offentlig transport. Der er masser af gode familieoplevelser og oplevelser for parret at vælge imellem, og hjemmesiden giver udover rabat på adgangen også et godt overblik over attraktionerne i byen. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her. Det er også muligt at downloade en app, som kan vises som billet.

Restauranter i nærheden af hotellerne:
Efter en lang dag med oplevelser, er det rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca (med legeområde), tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

  • Bo midt i København på et valgfrit værelse.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • Vi anbefaler at tilkøbe vores ny nordiske morgenmad lavet på økologiske og lokale ingredienser.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.