Spa og fitness

Træningsrum ved ophold på Ibsens Hotel.

Spa, fitness eller måske en cykeltur i byen – få din daglige dosis velvære på Ibsens Hotel.

Når du bor på hotel midt i København, er du formentligt ude for at opleve byen i løbet af dagen. Måske er du endda så frisk, at du går eller cykler rundt for at få alle indtrykkene med. Så er det jo dejligt at kunne få et lille glas vin til cozy hour i lobbyen og lægge sig til rette i en komfortabel seng, når dagen er omme. Men du synes måske også, at der skal lidt mere til for at styrke den mentale og fysiske velvære. På Ibsens Hotel har du nem adgang til Ni’mat Spa, der ligger lidt længere oppe ad gaden, og du kan købe dig adgang til fitnessrummet på Hotel Kong Arthur. Der er dermed noget for alle, uanset om du forbinder velvære med afslapning, massage og behagelige badekåber, eller om du hellere vil udfordre dig selv fysisk.

Træningsrum på Hotel Kong Arthur

Som gæst på Ibsens Hotel kan du for en flad 50’er få adgang til fitnessrummet på Hotel Kong Arthur. Du finder det på den anden side af vores fælles gårdhave. Henvend dig til værterne i receptionen, hvis du vil træne i fitnessrummet.

Fitnessrummet er ikke så stort, men der er alligevel blevet plads til alt standard træningsudstyr, herunder løbebånd, motionscykel og håndvægte.

Morgenmenneske eller natteravn? Du kan træne, når det passer ind i dit skema, for fitnessrummet har åbent både dag og nat.

Bliv forkælet i Ni’mat Spa

Er du til afslapning og forkælelse, der kan mærkes helt ind i knoglerne? Så smut forbi vores nabo, Ni’mat Spa, der tilbyder afstresning og spabehandlinger i særklasse.

De søde behandlere er specialister i massage, ansigts- og spabehandlinger, men du kan også finde roen i dit eget selskab i vandtemplet, der byder på både aromadampbad, sauna og jacuzzi.

Lyder det som en drøm? Nogle behandlinger er meget populære, og du skal derfor bestille tid til blandt andet massage i god tid i forvejen. Vil du hellere prøve et af ritualerne, kan du ofte bestille tid kort forinden.

Læs mere om behandlingerne, og bestil tid på Ni’mat Spas hjemmeside.

Brug byen som din træningsplads

Er du ikke så meget til indendørs motion og et løbebånd, der aldrig går i stykker og giver dig en ærlig pause? Så bring løbeturen udenfor. Søerne er lige om hjørnet og er mange københavneres foretrukne sted at løbe. Måske fordi de ikke bliver stoppet af lyskryds for hver 100 meter. Tilslut dig de løbeglade, og få et velfortjent glas iskoldt vand i lobbyen bagefter.

Du kan også komme let, hurtigt og bæredygtigt igennem byen på cykel og samtidig få lidt let motion. Det koster 200 kr. pr. dag at leje en cykel. Læs mere om cykelleje her.

Er du let på fødderne, kan du også hurtigt få mange af dagens skridt i hus ved at droppe elevatoren og i stedet bruge trapperne på hotellet.

Løbere og cyklist ved søerne i København

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.