Ibsens Hotel har værelser midt i København til enhver smag. De er alle moderne og med designklassikere.
Vores værdier er omsorg, mod og ordentlighed.

Best Buy

Best Buy giver dig lidt ekstra værdi til dit ophold. Med Best Buy vælger du et værelse (alle værelseskategorier) og får derudover lidt ekstra: Ny Nordisk morgenmadsbuffet og en voucher til vores hyggelige bar i lobbyen, der blandt andet kan bruges til en drink, et glas vin eller en øl.

Tag din ven eller partner under armen, og nyd en dag eller flere i Københavns brostensbelagte gader. Der er masser af små butikker at gå på opdagelse i og unikke spisesteder med koncepter, der giver dig lyst til at komme igen. Hovedstaden er altid åben, og har du lyst til at slå dig løs i nattelivet, er det blot få gader væk fra hotellet. Efter en god aften kan du finde ro på værelset og stå op til en lækker og økologisk morgenmadsbuffet på vores søsterhotel.

Hvis du sammenligner med vores andre fleksible priser, vil du opdage, at du altid sparer lidt med Best Buy.

Den angivne pris er kun et eksempel, da priserne varierer fra dag til dag og sæson til sæson. Best Buy-priserne vil dog altid være lavere end andre priser på overnatning på Ibsens Hotel, når de ekstra fordele medregnes. Find den aktuelle pris ved at klikke på BOOK HER.

OBS: Tilbuddet er baseret på 2 personer i et delt dobbeltværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Overnatning i et valgfrit værelse.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • En voucher til baren på 200 kr.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske ingredienser.
  • Annullér uden gebyr senest kl. 15.00 på dagen før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.