Hotellet

Rart at vide

Grap & go
Lej en cykel, mens du bor på Ibsens Hotel. Læs mere i vores rart at vide sektion

Cykelleje

Hvorfor ikke komme rundt i København som københavnerne? Med en cykel kommer du både hurtigst, nemmest og mest bæredygtigt gennem byen. Derfor lejer vi selvfølgelig cykler ud. Prisen er 200 kr. pr. dag. Cyklerne kan ikke reserveres på forhånd. Henvend dig til vores søde kolleger i lobbyen, hvis du vil leje en cykel.

Opbevar din bagage hos os

Er afgangstiden på dit fly eller tog mange timer efter check-ud, eller ankommer du til hotellet tidligt om morgenen, før dit værelse er klar til check-in? Vi har et aflåst bagagerum, hvor du trygt kan opbevare din bagage, mens du oplever København.

Artmoney

På Ibsens er vi vilde med kunst, og vi vil især gerne støtte kunstnere, der er med til at gøre kunst til allemandseje. Derfor har vi et samarbejde med artmoney, der tilbyder lettilgængelig kunst. Formatet er altid 12×18 cm, og det hele koster 350 kr. Samtidig kan registrerede artmoney kunstnere få slået op til 50% af prisen på en overnatning på Ibsens Hotel med deres artmoney-kunst, hvis de booker direkte hos os. Henvend dig i lobbyen for at se udvalget. Du kan også læse mere om artmoney-projektet her.

Cozy Hour

Tag del i Cozy Hour

Hver eftermiddag mellem kl. 17 og 18 er der Cozy Hour i lobbyen, hvor vi byder vores gæster på et lille glas. Kom forbi, bliv en del af den hyggelige stemning og få måske en snak med de andre gæster. Der er både drikke med og uden alkohol. Vi glæder os til at se dig!

Cosy hour

Grab & Go

Hvis du har for travlt til morgenmad, kan du bestille Grab & Go. For 95 kr. får du kaffe, en bolle, frisk frugt og vand fra mærket Postevand. Grab & Go er klar fra kl. 6.00 – 7.30. Grab & Go skal bestilles dagen før i lobbyen.

Frokost med medarbejderne

Du er mere end velkommen til at spise frokost sammen med værterne, teknikerne og de andre medarbejdere på hotellet. Personalefrokosten serveres dagligt mellem kl. 11.30-12.45 i vores morgenmadsrestaurant. Pris: 95 kr. pr. person. Du kigger bare forbi køkkenet og siger, du gerne vil spise med.

Ni’mat Spa

Er du til forkælelse og velvære, kan du på vores søsterhotel, Hotel Kong Arthur finde Ni’mat Spa, der tilbyder massage, sauna, jacuzzi, ansigtsbehandlinger og meget mere. Spørg i receptionen, eller kontakt Ni’mat Spa direkte for at reservere en tid. Læs mere om Ni’Mat Spa her.

Events

Det er aldrig kedeligt at være midt i en storby. Derfor har vi lavet en oversigt over de ting, du ikke må gå glip af, mens du besøger Ibsens Hotel og København. Her kan du følge med i, hvad der sker på hotellet og finde vores bedste anbefalinger til arrangementer og oplevelser i byen. Læs mere og find vores anbefalinger her.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.