Hotellet

Vigtigt at vide

Arthur Hotels gårdhave
En vært i lobbyen har fået kontakt til en gæst.

Hotellets faciliteter

 • Wi-fi på hele hotellet
 • Reception – 24 timers åbent
 • Lounge, café og bar – 24 timers åbent
 • TV på alle værelser
 • Ikke-ryger værelser
 • Elevator
 • Gårdhave
 • Cozy hour fra kl. 17-18 i lobbyen, hvor vi byder på et glas
 • 60 parkeringspladser med fem ladestandere til el-biler
 • Tre tilknyttede restauranter
 • Møderum og bibliotek
 • Cykelleje

Hos os kan du tjekke ind fra kl. 15 og tjekke ud indtil kl. 11. Hvis du gerne vil ankomme tidligere eller have værelset et par timer længere (senest til kl. 15), er det af og til muligt mod et mindre gebyr. Skriv en mail til contact@arthurhotels.dk for at høre, om det er en mulighed.

Parkering

Du kan parkere din bil i vores store parkeringsgård, som har indkørsel ved Nansensgade 49. Herfra kan du gå gennem gårdhaven til lobbyen, hvor du kan registrere din nummerplade og købe en parkeringstilladelse. Parkering koster 350 kr. og gælder for resten af dagen + 24 timer. Parkerer du for eksempel kl. 14 onsdag eftermiddag, betyder det, at din parkeringsbillet varer til torsdag aften kl. 23.59. Du kan også downloade en parkeringsapp, som du kan bruge som betaling for parkering i København. Kører du i el-bil, kan du lade din bil op ved en af vores fem ladestandere, som du finder på parkeringspladsen. Du kan ikke reservere en parkeringsplads.

Tilgængelighed for kørestole

Vi har desværre ikke de bedste faciliteter for kørestolsbrugere, fordi vores bygninger er gamle og fulde af trapper. Vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for at give dig et godt ophold, hvis du alligevel beslutter dig for at besøge os. Men vi henviser generelt til de nyere hoteller i byen, der har nemmere adgang og handicapvenlige værelser.

Aircondition

Vi har ikke aircondition. Ibsens Hotel er en gammel københavnerbygning, og det er vanskeligt at installere aircondition uden at ødelægge bygningens smukke arkitektur. Nogle af vores internationale gæster forventer, at der er aircondition, men vi har fravalgt det med tanke på vores historiske bygninger og miljøet, der vil lide under den strømslugende køling. Heldigvis er det stadig ofte nok at åbne vinduerne for at køle rummet i Danmark.

Ny Nordisk Morgenmadsbuffet

Vi tilbyder vores gæster at spise morgenmad på Hotel Kong Arthur, som ligger på den anden side af vores gårdhave

Her er morgenmadsbuffeten inspireret af det Ny Nordiske Køkken og sammensættes efter principper om årstidernes skiften, friskhed, bæredygtighed og lokale råvarer.

Morgenbuffet fra kl. 6.30 – 10.00
Helligdage og weekend fra kl. 7.00 – 11.00

Pris pr. person: 250 kr.

Familietilbud (børn op til 17 år spiser til halv pris i selskab med to voksne):

 • 2 voksne + 1 barn: 525 kr. (normalpris 625 kr.)
 • 2 voksne + 2 børn: 640 kr. (normalpris 750 kr.)
 • 2 voksne + 3 børn: 750 kr. (normalpris 875 kr.)

Du kan også vælge at snuppe et stykke bagværk og en kop kaffe fra baren i lobbyen. Når sulten trænger sig på senere på dagen, tilbyder vi lidt sødt til ganen i vores lobbybar, ligesom du kan få aftensmad på restaurant Pinxtos og både frokost og aftensmad på La Rocca og Sticks’n’Sushi, der alle har til huse i vores bygninger.

Læs mere om maden på og omkring hotellet her.

Betaling med kreditkort

De fleste kreditkortselskaber lægger gebyr på transaktioner. Procentsatsen varierer i øjeblikket mellem 0,80% og 6,26%. I EU-landene må der kun tillægges gebyr på firmakort. Vi og alle andre handlende opkræver gebyrerne til kreditkortselskaberne. Hvis du booker en forudbetalt pris direkte hos os, vil du ikke blive opkrævet kreditkortgebyr. Heller ikke, hvis du forudbetaler via et betalingslink. Spørg gerne vores booking team på contact@arthurhotels.dk, hvis du vil vide mere.

Glemte sager

Skulle du være så uheldig at glemme noget, skal du ikke fortvivle. Vi kontakter dig på mail, hvor du vil få mulighed for at vælge, om du selv vil afhente, eller om det skal eftersendes. Vi opbevarer din(e) sager i tre måneder. Efter de tre måneder afleverer vi blandt andet glemt tøj til Kofoeds Skole, som har til formål at hjælpe socialt udsatte. Har du glemt noget, men ikke modtaget en mail, så brug vores kontaktformular. Det kan være, vi allerede har fundet det, men mangler at finde den rette ejermand.

Kæledyr

Vi er rigtig glade for både hunde, katte, papegøjer, skildpadder og andre dyr, men samtidig vil vi naturligvis gerne tage hensyn til alle gæster, hvoraf nogle kan have allergi. Derfor er det desværre ikke muligt at tage  kæledyr med på hotellet. Har du brug for at medbringe et servicedyr, er det muligt mod et rengøringsgebyr. Kontakt os venligst på forhånd på contact@arthurhotels.dk for at aftale nærmere.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.