Nabolaget ved Nansensgade er tæt på Torvehallerne og Nørreport.

Weekendophold

Få følelsen af ferie, selvom det kun er for en weekend. Med vores weekendtilbud bor du i et hyggeligt værelse i centrum af København. Herfra kan du gå til næsten alle seværdigheder og komme tæt på alt det, byen tilbyder.

Først skal du dog have dagen startet på en god måde med en solid morgenmad på vores søsterhotel, Hotel Kong Arthur, der ligger lige på den anden side af vores fælles gårdhave: Et ægte nordisk måltid, hovedsageligt økologisk, lokalt og helt igennem lækkert. Vi dækker dit koffeinbehov med velsmagende kaffe og juice, så du har masser af energi til en dag med eventyr .

Når solen går ned, har du masser af valgmuligheder for at få en bid mad på en række lokale steder – og gæt hvad? Vi har ikke én, ikke to, men hele tre restauranter tilknyttet vores bygning. Dét er nemt! Efter middagen kan du afslutte dagen med en velfortjent drink på Ibsens – fordi en fantastisk weekend fortjener en skål!

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i weekendopholdet:

  • Overnatning i valgfrit dobbeltværelse
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med lokale og økologiske ingredienser inkl. kaffe og juice.
  • Annullér uden gebyr senest kl. 15.00 på dagen før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.