Arthur Hotels

Om os

Receptione på Ibsens Hotel

Velkommen hjem

Et hotelophold skal efter vores mening indebære lidt mere end bare en god seng at sove i.
På vores hoteller vil vi gerne tilbyde dig dit andet hjem. Det betyder, at du bliver budt velkommen af smilende værter, en indbydende lobby med bløde lænestole og en tændt pejs, der skaber lidt ekstra hygge.

Arthur Hotels

Arthur Hotels er paraplyen over Ibsens Hotel, Hotel Kong Arthur, tre populære restauranter, en labyrint af gårdhaver, en spa og et mødefaciliteter, alt sammen lige ved Nørreport midt i København. Både Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur er mindre hoteller med en uformel atmosfære, lokalt islæt og bæredygtighedsfokus.

Kirsten Brøchner
Pia-Schmølker

Omsorg, mod og ordentlighed

Med fokus på vores kerneværdier Omsorg, Mod og Ordentlighed over for gæster såvel som medarbejdere og samarbejdspartnere, er det vigtigt for alle involverede i Arthur Hotels, at der skal være rart at være, og at gæsterne føler sig hjemme og velkomne. Det er nemlig vigtigt for os at kende og kunne genkende vores gæster og vide, at de har det godt. Derfor er vores slogan også, at man på Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur kommer som gæst, men rejser som familie.

Du kan læse mere om vores kerneværdier her.

Bæredygtigt ansvar

Arthur Hotels har altid haft en bæredygtig tilgang til hoteldrift – selv dengang, hvor mange andre virksomheder endnu ikke red på den bæredygtige bølge. Vi gør vores bedste for at udbrede bæredygtige løsninger til alle hotellets berøringsflader. Det betyder blandt andet, at vi i morgenmaden vælger lokale varer og stræber efter økologi, fairtrade og klimaansvar i de varer, vi serverer. Af samme grund er det muligt at leje en cykel eller oplade sin elbil.

Du kan læse mere om vores bæredygtige tiltag her.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.