Nyheder

03.05.24 – Vinder af Tripadvisor-konkurrence

Hver måned udlodder vi et gavekort til en heldig vinder, der har anmeldt os på Tripadvisor. Gavekortet giver adgang til en overnatning på Ibsens Hotel for to personer inkl. morgenmad. Vi vil nemlig rigtigt gerne have vores gæsters feedback på Tripadvisor. For at være med i konkurrencen, skal du skrive en anmeldelse af dit ophold på Tripadvisor, hvor dit fulde navn indgår. Du kan følge med i de sidste par måneders vindere her. Vinderen får direkte besked på e-mail.

Anmeld dit besøg, og vær med i konkurrencen.

Maj
Tillykke til Isabel Zanjani fra Danmark, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

April
Tillykke til Orla Young fra Storbritannien, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

Marts
Tillykke til Richard Spicer fra Storbritannien, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

Februar
Tillykke til Roland Kluttig fra Tyskland, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

Januar
Tillykke til Sabine Hviid fra Danmark, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

December
Tillykke til Vera Schwach fra Portugal, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

November
Tillykke til Allan Kruse fra Danmark, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

Oktober
Tillykke til Solveig Eide fra Norge, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

September
Tillykke til Ellen Julianus fra Danmark, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

August
Tillykke til Monika Reif fra Tyskland, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

Juli
Tillykke til Flemming Jørgensen fra Danmark, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

Juni
Tillykke til Jaakko Raami fra Finland, der har vundet et gavekort til Ibsens Hotel.

24.04.24 – Ibsens Hotel modtager Travelers’ Choice Award 2024

Ibsens Hotel kan endnu engang finde sig selv på listen over verdens 10 % bedste hoteller baseret på gæsteanmeldelser. Udmærkelsen kommer fra anmeldelsesplatformen Tripadvisor i form af Travelers’ Choice-prisen for 2024.

Ibsens Hotels gæsteanmeldelser på Tripadvisor vidner om, at man på Ibsens Hotel kan opleve et komfortabelt ophold med høj gæstetilfredshed. Dermed er hotellet lykkedes med sin strategi om at levere en høj grad af service med en personlig tilgang til hver enkelt gæst, der skaber en hjemlig atmosfære, hvor gæsterne kan føle sig hjemme og velkomne.

Titlen fra Tripadvisor er baseret på det seneste års anmeldelser fra gæster fra hele verden.

28.06.23 – Sommeraktiviteter hos Arthur Hotels: A Village Downtown

Arthur Hotels byder gæster velkommen til talrige arrangementer over sommeren. Der er arrangereret morgenyoga, mandagsspaoplevelser, livemusik i gården og to guidede ture med hver sit fokus. Et samarbejde med Gadens Stemmer inviterer gæsterne med på en anderlederes gåtur rundt i byen. Her kan gæsterne møde en tidligere hjemløs og stofmisbruger, der med udgangspunkt i betydningsfulde steder i København fortæller sin historie om et liv på kanten af samfundet. Er man mere til en kulinarisk gåtur, kan man deltage i en foodtour, der byder på smagfulde bidder af den danske historie.

Find hele sommerprogrammet her.

21.04.23 – Vælg værelse online

Hvis du nogensinde har været forbi Ibsens Hotel eller Hotel Kong Arthur, ved du, at vores hoteller ligger i historiske københavnerbygninger. Det er nogle skønne gamle bygninger med i alt 332 forskellige værelser at vælge i mellem. Læs, hvordan du vælger værelse, når du checker ind online.

25.03.23 – Vores nyeste servicetiltag – nu kan du checke ind, før du ankommer

Nu har du mulighed for at checke ind med din mobil på Ibsens Hotel og Hotel Kong Arthur. Du kan selvfølgelig også bare ankomme og checke ind i receptionen, som du plejer. Alle gæster modtager en e-mail 6 dage før ankomst, der tilbyder mulighed for at checke ind med det samme – enten online eller ved at hente app’en, Aergoguest. Et tidligt check-in sparer os og vores gæster for formaliteterne ved ankomsten og giver os tid til at modtage vores gæster på en bedre måde. Vi arbejder på, at vores gæster skal føle sig endnu mere hjemme og velkomne – det er det, det handler om.

Presse

Fotodownload og -kreditering

Ønsker du at bruge vores billeder i pressesammenhæng, så kontakt venligst Head of Marketing & Communication, Charlotte Munk Thalund på cmt@arthurhotels.dk. Hun vil hjælpe med at finde de bedste billeder i god kvalitet. Når du bruger vores billeder, så vær sød samtidig at linke til vores hjemmeside Hotel Kong Arthur eller Ibsens Hotel.

Du kan læse vores seneste pressemeddelelser her. Vi lægger presseomtale op på vores Pinterest board.

Kontakt

Har du henvendelser vedrørende presse, kan du kontakte Head of Marketing & Communication, Charlotte Munk Thalund på cmt@arthurhotels.dk.

Hold dig opdateret

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.