Værdier

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at yde omsorg for vores gæster

Vi har draget omsorg for vores gæster, siden ægteparret Hans og Søster Brøchner-Mortensen grundlagde hotellet i 1980erne. Hans og Søster er i dag pensioneret, og deres datter Kirsten Brøchner (CEO) driver nu hotellerne i samarbejde med Pia Schmølker (CCO). Fokus er stadig på omsorg, men andre værdier har også fået lov at fylde. Vi kalder vores værdigrundlag for OMO: Omsorg, Mod og Ordentlighed. Disse tre værdier danner grundpillen i måden, hvorpå vi ønsker at drive hotel.

En gæst får kaffe af en vært efter at have fået et gavekort til Ibsens Hotel

Omsorg

Vores gæster skal føle sig set, mens de bor på Ibsens Hotel. Derfor er vores personale nærværende og tør vise hver gæst, at de er noget særligt. Det får vores gæster til at føle sig velkomne, og det smitter af på vores medarbejderes glæde ved at gå på arbejde. Men omsorgen rækker også ud over hotellets grænser. Vi tager medansvar for det samfund, vi lever i. Derfor samarbejder vi med lokale virksomheder, når det kan lade sig gøre, fordi vi er stolte af vores lokale miljø, og fordi de gør et godt stykke arbejde. Og så vil vi passe godt på planeten. Det er vigtigt for os, at vi gør, hvad vi kan for at give en sund planet videre til de næste generationer.  

Mod

Vi elsker at drive hotel, og vi er heldigvis også gode til det. Men vi ved også, hvilke opgaver vi skal udlicitere til andre. Det frigiver samtidigt ressourcer til at fokusere på at udvikle vores hoteller. Vi vil nemlig gerne blive ved med at skille os ud, så vi kan tilbyde vores gæster to hoteller med kant. Det kræver nogle gange mod og vilje til at tage nogle svære beslutninger. Som for eksempel dengang under landets nedlukning, hvor vi inviterede arrangørerne bag Roskilde Festival til at lave en hotelkoncert på Hotel Kong Arthur. Risikoen for at genere vores gæster trak beslutningen ud, men det viste sig heldigvis, at vores gæster var vilde med arrangementet, og at stemningen på hotellet blev bedre gæsterne imellem.

Ordentlighed

Vi vil kunne se os selv i øjnene, og det betyder, at vi skal behandle vores gæster, vores medarbejdere og vores planet ordentligt. Vi er ærlige og troværdige over for vores gæster og samarbejdspartnere, og vi tager vores ansatte alvorligt og behandler dem godt. Vi stiller spørgsmål og kommer ind på livet af vores gæster, fordi vi kan gøre deres ophold lidt bedre ved at lytte til deres behov. Derudover er vi store fortalere for at drive en bæredygtig virksomhed, og vi arbejder derfor hele tiden mod at gøre et besøg på Ibsens Hotel til en både god og grøn oplevelse.

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.