Prisgaranti

Ibsens Hotel, Medium - 248
Ibsens Hotel udbyder prisgaranti. Vi garanterer den bedste pris på vores hjemmeside.

Når du booker en overnatning direkte på vores hjemmeside, er du garanteret den bedste pris.

Finder du alligevel en billigere pris online, så prismatcher vi og giver en opgradering til et større værelse. Læs vejledningen til at gøre brug af din prisgaranti længere nede på siden, og husk at kontakte os, inden du køber. Har du brug for flere fordele ved at booke direkte hos os? Så læs videre.

Flere fordele ved at booke direkte:

Direkte kontakt med hotellets eget personale

Vores booking team har hjemme i hotellets administrative afdeling, som befinder sig i gadeplan under hotellets værelser. De er klar til at hjælpe dig med din booking på alle hverdage mellem 8-17.

Adgang til de sidste ledige værelser

I travle perioder med fuldt bookede hoteller har vi ofte mulighed for alligevel at finde et ledigt værelse til dig. Det har vi, fordi vi har det fulde overblik over hotellets belægning og dermed hurtigt kan slå til, hvis der kommer et afbud eller lignende.

En booking uden mellemled og gebyrer

Gennemsigtighed er vigtigt for os, og derfor har vi ingen skjulte gebyrer. Hos os er prisen for et ophold altid den, der er oplyst, når du gennemfører dit køb.

Skattekroner til danske skoler og hospitaler

Vi betaler skat i Danmark, og det betyder selvfølgelig, at vi er med til at opretholde det danske velfærdsystem. Derudover er vi glade for at støtte andre lokale virksomheder, ligesom vi er med til at sikre arbejdspladser til vores skønne kolleger.

Hoteltilbud du ikke finder andre steder

Vi tilbyder hotelpakker, der kun findes på vores hjemmeside. Det betyder, at du får ekstra værdi for pengene under dit ophold.

Få opfyldt dine specielle ønsker

Skal du fri til din kæreste under jeres ophold hos os? Eller vil du gerne have et værelse med en bestemt udsigt? Vi vil altid gøre vores bedste for at gøre dine ønsker til virkelighed.

Gør brug af din prisgaranti – sådan gør du

1. Du finder en billigere pris

Din sammenligning skal være mellem to identiske ophold, hvilket betyder, at alle parametre (værelsestype, ankomstdato, opholdslængde, antal personer, annulleringsbetingelser og eventuelle restriktioner) er de samme. Prisen skal være den endelige pris, altså inklusive moms, skatter og gebyrer, der ofte lægges oven i prisen før betaling. Prissammenligningen skal ske i bestillingsøjeblikket.

2. Du dokumenterer det

Send skærmprint fra vores hjemmeside såvel som den pågældende hjemmeside med følgende informationer: internetadresse, navn på hjemmeside, dato for søgning, hvad der er inkluderet i prisen, ankomst, afrejse, værelsestype, antal personer og eventuelle restriktioner, så som manglende mulighed for ændring og/ eller annullering mv. Send dokumentationen til contact@arthurhotels.dk

3. Vi tjekker

Når vi har modtaget din henvendelse, gennemgår vi detaljerne. Du får besked fra os hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål, sidder vores bookinghold klar mandag – torsdag fra 8 – 18 og fredag fra 8 – 16.

4. Vi matcher prisen

Vi sørger for at reservere dit ophold på Hotel Kong Arthur til den samme pris, og som tak for hjælpen giver vi en opgradering til næste værelseskategori.

Følgende betingelser skal være opfyldt for at opnå prisgaranti:

Nedenstående er ikke forbehold, der er skabt for at gøre det sværere for dig at få din prisgaranti. Det er simpelthen den danske forbrugerlovning, der kræver, at dette er med, når man tilbyder prisgaranti.

  • Garantien omfatter alle offentligt tilgængelige online priser.
  • Prisen skal kunne bookes, dvs. reservationen skal kunne fuldføres.
  • Prissammenligningen skal ske i danske kroner og til den officielle valutakurs på dagen, hvor du kontakter os.
  • Prisgarantien kan senest gøres gældende over for Arthur Hotels inden du har foretaget din booking.
  • Opgraderingen kan ikke byttes til kontanter eller overdrages.

Arthur Hotels påtager sig ikke ansvaret for eventuelle gebyrer, der måtte blive pålagt i forbindelse med afbestilling af en booking foretaget på andre websites end Arthur Hotels.

NB: Hvis du er i tvivl, om din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Send os en mail på contact@arthurhotels.dk

Få mest for pengene under dit ophold

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, så tag et kig på vores hotelpakker. De bliver udskiftet løbende, men fælles for dem er, at de giver dig lidt mere for pengene under dit ophold Du kan finde et udvalg af dem herunder, eller se alle vores aktuelle hotelpakker.

Få det hele med

Gå ikke glip af nyheder og kampagner. Vi sender direkte til din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.