Hotellet

Ibsens hotelskilt

Historien bag Ibsens Hotel

Ibsens Hotel er ikke bare et hotel, men en forlængelse af den urbane københavnske atmosfære, som findes i det populære Nansensgadekvarter, som Ibsens Hotel ligger midt i. Det er som om Nansensgade har sin helt egen landlige sjæl midt i storbyen. Her ligger ingen kæde- eller brand-butikker, men i stedet små butikker med nye talenter og ildsjæle, der med symaskinen i baglokalet selv står bag skranken. Her er højt til loftet. Her er rummeligt. Her er ungt, og her er gammelt. Her er afslappet. Her er rart. Her er mangfoldigt. Og denne atmosfære er vi meget inspirerede af på Ibsens Hotel. Her på siden kan du læse mere om hotellets historie og vores engagement i lokalmiljøet, og du kan finde nyttige indsigter i måden, vi driver hotel på.

En del af nabolaget

Nansensgade er ikke et nabolag som så mange andre. Her dufter af historie, storby og landsby. Der er kunst i gader og gallerier, håndværk i butikkerne og øl på en trappesten eller to, især når det er sommer.

Der er ingen store internationale tøjkæder eller kendte mærkevarebutikker. Til gengæld trives små originale designere, hyggelige caféer, den lokale cykelhandler og gode spisesteder skulder ved skulder med kunstgallerier og antikvariater.

Da vi byggede hotellet om i 2011, ville vi gerne bringe atmosfæren fra Nansensgade med ind på hotellet. Derfor inviterede vi kunstnere og designere fra nabolaget med i indretningsfasen. Derfor vil du opdage en masse lokal kunst og keramik i lobbyen og på værelserne, når du besøger hotellet.

Ikke bare et hotel

Måske kender du mest Ibsens Hotel under navnet Ibsens Daily. Vi er først og fremmest et hotel, men vi er også en del af nabolaget, og der kommer dagligt lokale beboere, studerende og mange andre på besøg for at hænge ud i lobbyen. Vi holder derudover af og til arrangementer, der inviterer københavnerne indenfor. Vi gør det, fordi vi elsker vores by og gerne vil åbne dørene til noget andet end en almindelig caféoplevelse.

Vi kalder caféområdet for Ibsens Daily, fordi det netop er her, man kan komme forbi for at få sin daglige kop kaffe og slappe af med et af de mange magasiner, der er tilgængelige. Her kan du finde blandt andet Euroman, New York Times og Wired. Er du mere til brætspil, så er der flere forskellige af slagsen i vores lille bibliotek, der selvfølgelig også rummer stakkevis af bøger.

Business eller pleasure: lobbyen kan det hele. Nogle kommer her for at arbejde og holde møder, andre for at slappe af med en kop kaffe eller en fredagsøl. Der er altid plads til en ekstra, og man kan altid få en kop kaffe, der er til at betale, og lidt snacks til hyggen. Vil du hellere videre ud i byen, så grib en af de kolde drikke i vores barskab. Der er alt fra kombucha til champagne.

Ibsens daily

Få det hele med

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakke 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.