En gruppe venner cykler ved søerne i København.
Nansensgade med Ibsens Hotel i baggrunden.
Sommer ved søerne i København_visitdenmark
Cykler ved Christianshavn. Visitdenmark.
Ibsens Hotel har værelser midt i København til enhver smag. De er alle moderne og med designklassikere.
Find vej

Sommer i København: Udforsk København på to hjul

Nyd din sommer i København: Grib cyklen, og udforsk København på to hjul. Start din københavnske cykelferie fra Ibsens dørtrin midt i Københavns hjerte. Herfra kan du hurtigt komme ud på cykelstierne og udforske de ikoniske seværdigheder som Rundetårn, Nyhavn og Den Lille Havfrue eller tage på opdagelse i byens spændende kulturelle kvarterer som Nørrebro og Vesterbro. En aktiv dag på cykel begynder bedst med god energi i kroppen, og derfor får du også en god cafémorgenmad i Ibsens lobby, når du booker vores cykelophold.

Der er derfor sørget for det meste, men du skal selv træde i pedalerne, når du er klar til at tage på eventyr. Heldigvis er vores cykler moderne, komfortable og klar til at tage dig på eventyr, uanset om du er erfaren cyklist eller nybegynder.

Snup en “Our Copenhagen”-folder i lobbyen og få alle vores bedste anbefalinger til spisesteder, seværdigheder og særlige steder i København. Our Copenhagen er vores guide til at udforske de historiske gader i indre by, tage en tur langs kanalerne på vandet og opleve den maritime stemning i Nyhavn. Vi har også sørget for at fremhæve de bedste grønne parker og oaser, hvor du kan slappe af og nyde naturen midt i byen. Værterne i lobbyen står også altid klar til at give dig tips og anbefalinger, så du kan få det bedste ud af din cykeltur.

Når du vælger cyklen i stedet for motoriseret transport, bidrager din cykeltur også til at reducere CO2-udledning og bevare byens grønne og bæredygtige profil – alt imens du får frisk luft og god energi. København er kendt som en cykelby, og vi er vilde med, at byens infrastruktur er ideel til at opleve byen på en miljøvenlig måde.

Efter en dag med cykeleventyr kan du slappe af og nyde omgivelserne ved Ibsens Hotel. Hotellet byder på hyggelige værelser og en afslappet atmosfære, der giver dig mulighed for at føle dig hjemme – selv om du er langt væk hjemmefra.

Københavns populære attraktioner
Når du skal ud at opleve byens attraktioner og stemningsfulde gader, anbefaler vi at købe et Copenhagen Card, der giver gratis adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og derudover også gratis offentlig transport, hvis cyklen trænger til en pause. Der er masser af gode oplevelser at vælge imellem. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her. Det er også muligt at downloade en app, som kan vises som billet.

Restauranter i nærheden af hotellerne:
Efter en lang dag med oplevelser, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca (med legeområde), tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

OBS: Tilbuddet er baseret på to personer i et delt dobbeltværelse og gælder for et begrænset antal værelser. Den angivne pris er kun et eksempel, da priserne varierer fra dag til dag og sæson til sæson. Find den aktuelle pris, når du booker.

Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Minimum to overnatninger i et valgfrit værelse.
  • Ibsens morgenmad: kaffe, juice, smurt bolle og et stykke wienerbrød.
  • Cykelleje og cykelhjelm alle dage.
  • Du kan annullere uden gebyr senest kl. 15.00 på dagen før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.