Lej en cykel
Vært viser gæst området omkring hotellet på et kort
Ibsens Hotels facade med rød cykel

Citybreak

En citybreak i København byder på mange muligheder gennem hele året. Oplev museer, natteliv, cafeer, livet omkring havnen eller… der er meget at vælge imellem. Vi anbefaler altid at smage på den københavnske gastronomi, der byder på alt fra fine dining til streetfood på Reffen. Vores city break-hotelpakke inkluderer minimum to overnatninger på Ibsens Hotel og vores ny nordiske morgenmadsbuffet.

Restauranter i nærheden af hotellerne:
Efter en lang dag med oplevelser, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca (med legeområde), tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen, så hjælper vores søde personale med at bestille bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • To overnatninger for to personer i et valgfrit værelse.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster på et glas vin i lobbyen mellem kl. 17 og 18.
  • Ny nordisk morgenmadsbuffet lavet af lokale og økologiske ingredienser.
  • Annullér uden gebyr senest kl. 15.00 på dagen før ankomst.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.