Skøjteløbere på Broens Skøjtebane i København.
Ibsens Hotel, Large - 264

Vinter i København: Getaway med familien

København er fuld af oplevelser i februar. Her er nogle af de ting, vi glæder os til at opleve:

Lys i vintermørket

Tag ud i byens gader efter mørkets tidlige frembrud og bliv mødt af lysende kunst i gaderne. Copenhagen Light Festival har i samarbejde med talrige kunstnere, virksomheder og institutioner arrangeret magisk lyskunst spredt ud over byen. Det er fra den 2.-25. februar. Læs mere her. 

Slip skøjteprinsessen løs

På Frederiksberg Runddel eller Broens Skøjtebane kan I danse på isen og vise jeres bedste pirouetter frem. Selv hvis pirouetter ikke lige er jeres spidskompetence, tør vi godt at love en sjov og mindeværdig oplevelse.

Nordlys for børn

Planetariet inviterer børn og voksne til en uforglemmelig oplevelse helt oppe i kuplen. Her kan man på udvalgte søndage opleve nordlys, som det tager sig ud verden rundt og høre om de forklaringer, som tidligere generationer har brugt til at beskrive det grønne lys. Læs mere her. 

Smagsoplevelser for store og små

Vores placering midt i København betyder, at I har adgang til nogle af byens bedste spisesteder. Prøv for eksempel Pincho Nation, der med cirkustema serverer små retter, farverige mocktails og popcorn, mens I venter. Skal det være nemt og ligetil, har vi tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca, tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen, så hjælper vores søde personale med at bestille bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Familiehygge på Ibsens Hotel

Efter en lang dag i den friske luft, er vores lobby det perfekte tilflugtssted fra vinterkulden med brætspil og varme drikke. Her kan I slappe af, mens I planlægger jeres næste dag med eventyr.

Endnu flere oplevelser
Hvis I vil ud at opleve byens mange attraktioner og stemningsfulde gader, så kan vi anbefale at købe et Copenhagen Card, der giver adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og gratis offentlig transport. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Overnatning i en valgfri værelseskategori.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster velkommen mellem 17 og 18 med et glas vin, en fadøl eller en sodavand.
  • Vi anbefaler at tilkøbe den ny nordisk morgenmadsbuffet lavet af lokale og økologiske ingredienser.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.