Snemand og børn i Tivoli til jul.
Ibsens Hotel har værelser midt i København til enhver smag. De er alle moderne og med designklassikere.
Morgenmad på Hotel Kong Arthur
Værtinde og bar på Ibsens Hotel

Jul i København: Julestemning og julehygge

Mærk julestemningen i december, når København forvandles til et sandt juleeventyr. På Ibsens Hotel har vi invitereret julen indenfor, så du kan komme i ægte julehumør med smukke dekorationer og velsmagende julegløgg – med et twist.

Julepakken lader dig vælge din foretrukne værelsestype og er altid inklusiv vores ny nordiske morgenmadsbuffet, der er skræddersyet til at give dig en god start på dagen med friske økologiske produkter og små lune retter. Så er du klar til at shoppe julegaver til dine nærmeste (eller måske dig selv), smage på julegodter og nyde julemarkederne rundt i byen.

Som en ekstra gave til dig er der i juleopholdet også inkluderet en barvoucher på 100 kr. Du kan for eksempel bruge voucheren til at få varmet kroppen igennem med en kop varm julegløgg fra baren. Husk også, at vi som altid serverer et glas vin eller en fadøl på husets regning til Cozy Hour mellem kl. 17 og 18.

Restauranter i nærheden af hotellerne
Efter en lang dag med juleshopping, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på lækre retter. Den italienske restaurant La Rocca, tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Nogle af juledagene kan det være svært at finde en restaurant, der har plads – og er åben. La Rocca er åben juleaften og byder på en særlig juleaftenmenu. Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede vores søde værter i lobbyen om hjælp til at reservere et bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Opholdet kan ikke refunderes, ændres eller annulleres.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Overnatning i et valgfrit værelse.
  • Ny nordisk morgenmadsbuffet lavet på økologiske og lokale ingredienser.
  • Et glas vin eller en fadøl på husets regning til Cozy Hour mellem kl. 17-18.
  • En voucher på 100 kr. til lobbybaren.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.