Vi tager os af vores gæster. Læs mere om os, og hvem vi er på Ibsens Hotel.

Efterår i København: Magi og eventyr

Det er efterår i København, og stemningen er lidt magisk. De flotte farver indbyder til ægte indendørshygge, og byens kulturinstitutioner har et væld af aktiviteter i kalenderen. Vi er vilde med at besøge Tivoli, når haven byder på (u)hyggelige dekorationer og sjove oplysninger. Byen er fuld af sæsonudstillinger og aktiviteter for både børn og voksne i efterårsmånederne. NationalmuseetStatens Museum for Kunst og Den Sorte Diamant er nogle af de mest besøgte steder for kulturinteresserede, men i 2023, hvor København er UNESCOs arkitekturhovedstad, er der også mange arrangementer for arkitekturinteresserede. Læs mere om det på Københavns Kommunes hjemmeside.

Er humøret mere til en cykeltur, kan man tage på en tur langs byens mange cykelstier for at opleve byens hyggelige transportstier gennem parkerne. Man kan cykle forbi de farverige huse i Nyhavn, rundt om søerne og besøge de mange åbne pladser ved havnen eller kanalerne, hvor man kan sidde og nyde en varmende kop kaffe. Vil I gerne leje en eller flere cykler, kan det nemt gøres, når du booker, eller ved at henvende sig til en af værterne i lobbyen under dit ophold.

Københavns populære attraktioner
Vi kan sørge for din overnatning i København, en lækker morgenmad og en barvoucher på 100 kr., mens hvis du vil ud at opleve byens attraktioner og stemningsfulde gader, så er der masse af muligheder for det.

Læs om vores bedste idéer til opleverser i København.

Vi anbefaler at købe et Copenhagen Card, der giver gratis adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og gratis offentlig transport. Der er masser af gode oplevelser at vælge imellem, og hjemmesiden giver udover rabat på adgangen også et godt overblik over attraktionerne i byen. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her. Det er også muligt at downloade en app, som kan vises som billet.

Restauranter i nærheden af hotellerne:
Efter en lang dag med oplevelser, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til enhver smag. Den italienske restaurant La Rocca, tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter. Efterårsopholdet er ikke-refundérbart og skal betales ved bestilling.

  • Bo midt i København på et valgfrit værelse.
  • Et glas vin eller en fadøl på husets regning til Cozy Hour mellem kl. 17-18.
  • En barvoucher på 100 kr. til lobbybaren.
  • Ny nordisk morgenmadsbuffet lavet på økologiske og lokale ingredienser.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.