Ibsens Hotel, X-large - 264

Vinterferie i København

Vinterferien i København er noget helt særligt. Rigtig mange kulturinstitutioner laver hyggelige, spændende og sjove initiativer. Tag din familie med, og nyd et par dage på hotel midt i København tæt på det hele. Vi anbefaler blandt andet en tur i Experimentarium, Den Blå Planet, Copenhagen Light Festival, ZOO eller en skøn teaterforestilling for hele familien.

DIY-kit til børnene
Med en af vores børnepakker er I sikre på, at selv en gråvejrsdag bliver en god dag. Lad børnene hygge sig med flotte kreationer, når I slapper af på Ibsens Hotel. I vælger mellem forskellige pakker, når I check’er ind.

Københavns populære attraktioner
Med vores Vinterferie i København-hotelpakke er der sørget for overnatning og morgenmad i København. Vil I ud at opleve byens attraktioner og stemningsfulde gader, så er der masser af gode familieoplevelser at vælge imellem.

Læs om vores bedste idéer til opleverser med familien i København.

Vi anbefaler at købe et Copenhagen Card, der giver gratis adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og gratis offentlig transport. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her.

Restauranter i nærheden af hotellerne:
Efter en lang dag med oplevelser, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca (med legeområde), tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen, så hjælper vores søde personale med at bestille bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

IBSENS HOTEL
Pris for to voksne og et barn fra 1731 kr. pr. nat.
Overnatning i et x-large-værelse.

Udvalget af DIY-børnepakkerne kan variere. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Overnatning for to voksne og op til to børn i et x-large-værelse.
  • DIY-kit til børnene.
  • Cozy Hour – vi byder alle gæster velkommen mellem 17 og 18 med et glas vin eller en sodavand.
  • Ny nordisk morgenbuffet lavet af lokale og økologiske ingredienser.
  • Annullér uden gebyr indtil kl. 12 på ankomstdagen.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.