Louise Severin - Urban retreat
Deltagere på Urban retreat
Ni'mat spa behandlerrum
Venindehygge i Ni'mat Spa hos Hotel Kong Arthur
Ny nordisk morgenmad
Louise Severin
Deltagere på Urban retreat
Parmassage hos Ni'mat

Urban retreat – yoga, meditation og mindfulness

Oplev fornyet ro, klarhed og balance i kroppen med et yoga- og mindfulnessretreat på Hotel Kong Arthur.

På Urban Retreat er der fokus på yin yoga, der vil give dig ny energi, lys og klarhed, så du kan finde balancen i dit liv. På retreatet vil du lære at meditere, lave visualisering og få en masse guldkorn med til, hvordan du kan leve mere mindful i din hverdag. Retreatet er tilrettelagt i samarbejde med yogalærer og mindfulness coach Louise Juel Severin.

Over to dage vil Louise guide deltagerne gennem afslapning og fordybning med udgangspunkt i yoga, spa, massage og mindfulness.

Datoer:
Skønne maj: 14.-15. maj 2023 (udsolgt)
Efterårs lys:  1.-2. oktober 2023
Hygge i november: 5.-6. november 2023
Nytårskur: 21.-22. januar 2024

Yoga på retreatet:
HATHA YOGA
Hatha Yoga rummer de oprindelige, klassiske yogastillinger (asanas), som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt. I Hatha Yoga er der fokus på at skabe balance i kroppens energisystem for at opnå fysisk og psykisk helse og udvikling (pranayama).

YIN YOGA
I Yin Yoga udfører man yogastillingerne i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid, typisk mellem 3-5 minutter. Det betyder, at du har tid at fordybe dig i stillingens ro og finde den indre stilhed. Yin Yoga er særligt udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet, og der er ekstra fokus på åndedrættet. Mens du mediterer dig ind i strækkene, bliver meridianerne (energibanerne) stimuleret, og energiblokeringer bliver løsnet op, så der kommer et øget energiflow i kroppen. Det hele skaber i samspil med hinanden en healende effekt for kroppen og organerne.

MINDFULNESS
Mindfulness er en måde at bevæge sig gennem livet. På Urban Retreat vil du blive introduceret til de ni kvaliteter som vi kultiverer i Mindfulness for at skabe bevidst opmærksomhed på nuet. Vi vil lave Mindful yoga med fokus på din oplevelse i kroppen samt meditation på dine sanser.

Hvem kan være med?
Alle kan deltage i Urban Retreat og tidligere deltagere inkluderer både mænd, kvinder og par. Retreatet er tilrettelagt, så alle kan være med – både hvis du er en erfaren yogi eller aldrig har prøvet yoga før. Øvelserne bliver grundigt introduceret, og der vil være særligt fokus på at lære at trække vejret ordentligt. Der bliver kommunikeret både på dansk, svensk og engelsk, og det er derfor ikke et krav, at deltagerne taler dansk. Der er plads til 12 deltagere på et Urban Retreat, der arrangeres i samarbejde med yogalærer og mindfulness coach Louise Juel Severin.

Om yogalæreren:
Urban Retreat faciliteres af Louise Juel Severin. Louise Juel Severin er uddannet yogalærer og mindfulness coach og arbejder til dagligt med blandt andet stresshåndtering. Louise underviser derudover i yoga, filosofi, åndedrætstekniker, afspænding og chakra. Louises arbejdsmetode er holistisk, og hendes yoga- og mindfulnesstimer giver dig ikke bare en fysisk opløftning, men også en spirituel, energetisk, mental og emotionel oplevelse. Læs mere om Louise Juel Severins forudsætninger, fokuspunkter og praksis på www.louisejuelseverin.com.

Faciliteter:
Hotel Kong Arthur ligger midt i København mellem søerne og Nørreport Station. Udover at få mulighed for at dyrke yoga i hotellets nye magiske Shala (yogarum), vil du også komme til at opleve det fantastiske Ni’mat Spa, som byder på både saunagus og nærende behandlinger. Opholdet giver dig to dage fyldt med yoga, meditation, massage og spa. Du vil overnatte i et superior dobbeltværelse og opleve Hotel Kong Arthurs velsmagende og bæredygtige Ny Nordisk morgenmadsbuffet, hvor alle dine sanser vil blive brugt. Urban Retreat inkluderer desuden frokost begge dage og en kulinarisk to-retters middag i hotellets italienske restaurant La Rocca.

HOTEL KONG ARTHUR
Pris for én person i eget værelse: 4.800 kr. alt inklusiv.
Pris for én person i delt dobbeltværelse: 4.500 kr. alt inklusiv.
Overnatning i et spaværelse.

Urban retreat-opholdet indeholder:

  • Fire yogasessioner.
  • Et ophold i vandtemplet i Ni’mat Spa.
  • Massage (25 min).
  • Saunagus (45 min).
  • Overnatning i et spaværelse.
  • Ny Nordisk morgenmadsbuffet med økologiske og lokale ingredienser.
  • 2 x frokost.
  • 2-retters middag (drikkevarer er ikke inklusiv i prisen).
  • Louise er til rådighed for spørgsmål og vejledning gennem hele retreatet.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.