Efteråret i København, hvor Den Kongelige Livgarde marcherer
Hotel Kong Arthur, Dobbelt superior - 228

Efterår i København: Eventyrlig efterårsstemning

København er fuld af oplevelser for hele familien – også i efteråret.

De skønne efterårsdage giver anledning til en smuk gåtur i Københavns mange farverige haver og varm indendørshygge i de lune caféer. Vil du også bruge dit efterår i København? I september, oktober og november kan du overnatte i København på dine præmisser. Vælg selv værelsestypen, og om du vil have morgenmad inkluderet.

Københavns populære attraktioner
Med familiepakken er der sørget for overnatning og morgenmad i København. Vil I ud at opleve byens attraktioner og stemningsfulde gader? Så er der masser af gode familieoplevelser at vælge imellem.

Læs om vores bedste idéer til opleverser med familien i København.

Vi anbefaler at købe et Copenhagen Card, der giver gratis adgang til næsten alle attraktioner i Hovedstadsområdet og gratis offentlig transport. Du kan købe kortet i lobbyen eller online her.

Restauranter i nærheden af hotellerne
Efter en lang dag med oplevelser, er det en rart at have styr på aftensmaden. Vi har tre restauranter tilknyttet vores hoteller, som byder på retter til både børn og voksne. Den italienske restaurant La Rocca (med legeområde), tapasrestauranten Pintxos og sushirestauranten Sticks’n’Sushi. Læs mere om maden på og nær hotellet her.

Du kan reservere bord på alle tre restauranter på deres hjemmeside eller bede om hjælp til at reservere i receptionen, så hjælper vores søde personale med at bestille bord. Vi tager forbehold for travlhed på restauranterne og kan ikke garantere en reservation. Bestil derfor i god tid.

Find den aktuelle pris, når du har valgt dine overnatningsdage og antallet af personer. Alle priser er inklusive moms og miljøafgifter.

Inklusiv i opholdet:

  • Bo midt i København på et valgfrit værelse.
  • Vi anbefaler at tilkøbe vores ny nordiske morgenmad lavet på økologiske og lokale ingredienser.
  • Mulighed for at annullere reservationen frem til kl. 12 på ankomstdagen.

Få det hele med

Få nyheder, tendenser og sæsonens bedste tilbud 4-5 gange om året.